Dotazník pro posílení kvality praktického vyučování

sobota 21. prosince 2019 ·

Dotazník Kritéria kvalitní přípravy slouží pro posílení kvality odborného výcviku, resp. odborné praxe realizované u zaměstnavatele. Jde o kontrolní seznam, který pomůže škole a firmě naplánovat a zajistit praktickou přípravu žáka na pracovišti, monitorovat její průběh, vyhodnotit její výsledky a případně navrhnout opatření, která povedou ke zlepšení spolupráce v budoucnu.



Původním zdrojem je dotazník QualiCarte (www.berufsbildung.ch). V rámci projektu Modernizace odborného vzdělávání byl rozpracován tak, aby vyhovoval Evropskému rámci pro podporu zajišťování kvality v odborném vzdělávání (EQAVET), zejména tzv. cyklu kvality, a ověřen více než 30 firmami nebo instruktory praktického vyučování.


Další informace naleznete zde

1 komentářů:

mirek vaněk řekl(a)...
21. prosince 2019 v 11:02  

No po zkušenostech, kdy řada pracovníků firem má problém žákovi do papíru potvrdit docházu a napsat známku se opravdu na tuto iniciativu těším.
Je vidět, že úředníci mají kontakt s realitou:-)

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.