Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání zveřejňuje druhé avízo, tentokrát na individuální projekty

úterý 5. května 2015 ·

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy připravilo Avízo o parametrech výzvy pro žadatele k přípravě projektových žádostí do Prioritní osy 3 – Rovný přístup ke kvalitnímu předškolnímu, primárnímu a sekundárnímu vzdělávání. Jedná se o avízo výzvy Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, v rámci níž mohou být realizovány individuální projekty.


Cílem je pomoci naplnit Dlouhodobý záměr vzdělávání a vzdělávací soustavy v jednotlivých krajích a zvýšit kvalitu vzdělávání ve školách s důrazem na podporu škol se slabšími výsledky, slabších žáků a na rozvoj potenciálu každého žáka. To si vyžádá přípravu, realizaci a vyhodnocení krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání (KAP) a následně tematická setkávání ředitelů středních a vyšších odborných škol zaměřená na zlepšení řízení škol, hodnocení kvality vzdělávání a plánování strategických kroků.

Alokace výzvy představuje 340 milionů korun. Minimální výše finanční podpory na jeden projekt činí 17 milionů korun, maximální výše 26 milionů korun. Termín ukončení výzvy je stanoven do vyčerpání alokace, nejpozději však do 31. prosince 2016.

Avízo o parametrech výzvy na individuální projekty najdete na: www.msmt.cz/strukturalni-fondy-1/aviza-o-parametrech-vyzvy-drafty-budoucich-vyzev-op-vvv.

Ke stažení:

Avizo_o_parametrech_vyzvy_c_2_KAP.pdf (257,59 KB)

Draft_Harmonogramu_KAP.pdf (188,56 KB)

Priloha_c._1_Monitorovaci_indikatory.pdf (398,45 KB)

Priloha_c._2_Postupy_KAP_verze_3_5.pdf (895,99 KB)

Priloha_c._3_Kriteria_hodnoceni_pro_vyzvu_IP_KAP.pdf (497,09 KB)

Priloha_c._4_Metodicky_vyklad_vyzvy_IP_KAP.pdf (509,62 KB)

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.