Přečtěte si: UJAK jako plzeňská práva?

Sunday, February 22, 2015 ·

Co mají společného moderátorky Ivana Gottová a Iva Kubelková, modelka Iveta Lutovská, olympijská vítězka Kateřina Neumannová, bývalý předseda Zemanovců Zdeněk Štengl, předseda DSSS Tomáš Vandas nebo Jana Nečasová, dříve Nagyová?


Z komentáře Markéty Ševčíkové v Rozhlas.cz vybíráme:

V případě Univerzity Jana Amose Komenského by ony důvody s přehledem naplnily vagón - škola vzbuzovala pochybnosti už v minulosti a o praktikách, jež na ní panují, neustále se obměňujícím pedagogickém sboru i o tom, že na ní může titul bez problémů získat i ten, kdo by jinak těžko udělal maturitu, si cvrlikali vrabci na střeše.

A nejen oni - o Univerzitě Jana Amose Komenského a o jejích vzdálených detašovaných pracovištích, kde se studovalo jen o každém druhém víkendu a někdy ani to ne, rozsáhle psala i média.


8 comments:

Nicka Pytlik said...
February 22, 2015 at 9:38 PM  

A co ta jména? Ta tomu mají dodat patřičnou bombéznost?
Pár celebrit, u právě kterých budoucí zaměstnavatel zcela určitě nebude klást zřetel na nějaká titulová cingrlátka. Je jen otázkou času, kdy se ti titulové budou prodávat v Pařížský v nějakém nóbl butyku.
Nakonec je to stejné, jako když se tupoun vyváží v bavoráku. Pořád to je jen tupoun. A blbku poznáte už v průběhu první věty. Ani z ní nemusíte, jako Jan Kraus, před kamerou půl hodiny páčit informaci o tom, co že bylo obsahem právě složené zkoušky na jejích magisterských studiích.
A k čemu je komu třeba jeho magisterství i s ředitelskou seslí, když pak vidíte, jak vstoupí do společenské události okresního formátu, a za ním jeho choť vleče kabát nejen sobě, ale i tomu blbovi.

Unknown said...
February 22, 2015 at 9:53 PM  

Opět jen dohady, takže pokud na školu chodilo několik mediálně známých osob (slovy několik) tak je to škola špatná ? Pochybuji o informační hodnotě tohoto článku a je mi smutno že redakce české školy nezjišťuje informace ale slepě zveřejňuje dohady a nepřesnosti( viz věty kde si vrabci cvrkali ...)

Nicka Pytlik said...
February 22, 2015 at 10:39 PM  

Ale ono je obecně možné, že se někde, někdy, někomu nějaký ten titul prostě prodá. Tak, jako se prodávájí seminárky, bakalářky nebo diplomky. Nebo tak, jako se nechávají prolézt prominentní dětičky, tak jako se přimhuřují očka při klasifikaci dětí kolegů či známých, tak jako se neklasifikuje po pravdě, a to kolikrát jen proto, aby člověk neměl problémy, a nebo tolik práce. To se pak třeba ve výkazu objeví jednička i u žáka, který už vlastně žákem ani není, ale kterému třídní ještě kolonky neproškrtl.
A opět se ptám, není to nakonec jedno?

poste.restante said...
February 22, 2015 at 10:50 PM  

Otázka spíše zní:
Jak dlouho si ještě hodláme lhát do vlastní kapsy?
Anebo jak dlouho chceme nechat šlendrián beztrestně určovat pravidla?

Nicka Pytlik said...
February 22, 2015 at 11:11 PM  

Jak dlouho si ještě hodláme lhát do vlastní kapsy?

My? Pane poste.restante? To jako Vy, nebo já?
Nebo my jako společnost? Nebo společenské elity, či oligarchové?
Copak tady jde o nějaké hodnoty? Myslím duchovní?
Tak kdo si to tu lže do kapsy? A hlavně, komu to vadí???

Jana Karvaiová said...
February 23, 2015 at 6:25 AM  

No tak já přímo od zdroje - moje známá tam chodila. odjela v pátek a přijela v pondělí se třemi hotovými zkouškami. A fakt není génius. Když jsem se ob´čas zeptala,co že byla obsahem zkoušky třeba z matiky,tak asi úroveň 9. třídy. I přes hotovou zkoušku z ICT se i dnes neustále chodí mě ptát,jak že se kopíruje text či jak se skenuje. O cizím jazyku ani nemluvím. Ale zaplatila,to pro ni nebyl problém.Prostě si školu koupila.Jako většina.
dnes by se měl někdo podívat na podobnou školičku v Liberci. Tam teď směřují davy.Doplňkové studium speciální pedagogiky nebo prvního stupně si tam uděláte cca za necelý rok. V podobné kvalitce. No nekupte to.

poste.restante said...
February 23, 2015 at 10:32 PM  

My dva kolego Blaho si určitě do vlastní kapsy nelžeme.
Ba co dím. Když člověk nazývá věci pravými jmény, rozhodně se nemůže stát členem společenské elity, natožpak oligarchou.
Řekl bych, že se to skoro vylučuje.

Nicka Pytlik said...
February 23, 2015 at 11:11 PM  

Toť

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.