Ztracený trpaslík aneb procházka českými a moravskými jeskyněmi

úterý 2. prosince 2014 ·

Dobrodružné hledání klíče k lidským srdcím

Lidé se k trpaslíkům chovají skutečně nepěkně. Slídí po jejich pokladech, staví si zkamenělé skřítky do zahrad. Co by mohlo obměkčit tvrdá lidská srdce? Snad někde existuje klíč, který by je otevřel… Trpaslík Ulf se vydává takový klíč hledat.


Navštíví například Bozkovské a Koněpruské jeskyně, jeskyni na Špičáku, Na Pomezí, Hranický a Moravský kras. Všude potkává přátele, kteří mu chtějí pomoci. A všude najde a vyslechne něco zajímavého. Ulf nakonec klíč k lidským srdcím najde. Pokud jste zvědaví, kde se klíč skrýval a jak se odemykají lidská srdce, projděte spolu se skřítkem Ulfem jeho dobrodružnou cestu v nové knize  oblíbené autorky knih pro děti Martiny Drijverové.  

Doporučená cena 249 Kč. Knihu s 15% slevou zakoupíte na www.albatrosmedia.cz.

Ukázky stran:






0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.