Sexznam

čtvrtek 4. září 2014 ·

Užijte se jeden překvapivě hříšný a zábavný seznam

Sexy, inteligentní a skandální! Sexznam líčí pouť pohledné třicátnice neprozkoumanými místy její ložnice – a je to docela jízda. Značně nemravné, ale skvělé čtení, z něhož budete jednu minutu lapat po dechu a vzápětí se hlasitě smát. Skvěle napsaná kniha navazuje na linii Deníku Bridget Jonesové a navíc je prodchnutá sexuální svobodou.


Phoebe Hendersonová je pohledná třicátnice. Asi před rokem ji opustil přítel. Tedy lépe řečeno – přistihla ho s jinou ženou. A teď je Nový rok a s ním přichází předsevzetí. Phoebe si napíše seznam. Seznam deseti věcí, které by chtěla stihnout. V sexuální oblasti. A právě tohle rozhodnutí jí otevře dveře nejen k poznání sebe sama, ale i k pochopení světa mužů, zbavení se strachu a začátku nového života.

Doporučená cena 299 Kč. Knihu s 15% slevou zakoupíte na www.albatrosmedia.cz.


Ukázky stran:




3 komentářů:

Nicka Pytlik řekl(a)...
4. září 2014 v 10:49  

A to je povinná nebo doporučená literatura?

Nicka Pytlik řekl(a)...
4. září 2014 v 10:54  

'ALE KURVA, PRO LÁSKU BOŽÍ, MÁM OBROVSKOU PRDEL!'

Tak snad až pro 2. stupeň zš.

krtek řekl(a)...
4. září 2014 v 13:41  

To má být oddechová četba pro učitele, aby nečetli jen samého Eukleida, přece.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.