Dobrodružství Minecraftu 1 - Povstání Herobrina

čtvrtek 4. září 2014 ·

První díl vzrušujícího dobrodružství z kostičkovaného světa Minecraftu

Většina hráčů Minecraftu už alespoň jednou slyšela zvěsti o tajemném Herobrinovi. Traduje se, že ho naprogramoval sám tvůrce Minecraftu Notch, ale byl pro hráče příliš nebezpečný, a tak byl ze hry odstraněn. Pravděpodobně je ale jen výplodem bujné hráčské fantazie.

Bratři Josh a André, desetiletá dvojčata, používají vybavení z tátovy laboratoře virtuální reality ke hraní Minecraftu, jako by byli v kostičkovaném světě doopravdy. A protože se jedná o jediný prototyp, musejí se ve hře střídat. Díky přístupu k tátovu superpočítači ve vládní laboratoři se nabourali do zaheslovaného serveru, který vytvořil sám Notch. Šušká se, že obsahuje jedinou verzi Minecraftu, v jehož programu běží Herobrine. To, co tam našli, rozhodně nečekali.

Roztočte svou fantazii na plné obrátky! Vzrušující dobrodružství ze světa Minecraftu chytne a nepustí každého milovníka napětí a počítačových her.

Povstání Herobrina je krátký sci-fi román z dílny amerického spisovatele Steva DeWintera (píšícího pod pseudonymem S.D. Stuart), který své poutavé příběhy přenáší i do říše Minecraftu. Jedná se o první díl série Dobrodružství Minecraftu, která sleduje osudy dvojčat Joshe a Andrého na cestách po nejtemnějších zákoutích kostičkovaného světa. 


Doporučená cena 129 Kč. Knihu s 15% slevou zakoupíte na www.albatrosmedia.cz.

Ukázky stran: 




0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.