Video: Nekvalifikovaný učitel

středa 9. července 2014 ·

12 komentářů:

poste.restante řekl(a)...
9. července 2014 v 11:56  

Hezké, zábavné. A dál?

BTW: Kouzlem nechtěného se mi po skončení videa nabídlo video další:
https://www.youtube.com/watch?v=RRragpODr6A

Josef Soukal řekl(a)...
9. července 2014 v 12:13  

Zábavné. A argumentačně hloupé. A dál?

Nicka Pytlik řekl(a)...
9. července 2014 v 12:20  

A dál?

Kdybych, já starý vůl, ty čtyři roky jalových studií na nějakou pedagogickou způsobilost radši věnoval studiu akordů. Kde já už mohl být.
A to další video... na které že fakultě se to odehrálo?

Unknown řekl(a)...
9. července 2014 v 14:26  

nekvalifikovaný učitel neexistuje,existuje buď učitel nebo neučitel tj. nekvalifikovaný pracovník na pozici učitele

Unknown řekl(a)...
9. července 2014 v 18:21  

Nekvalifikovaný lékař? Existuje tato pozice v ČR? I obyčejná zdravotní sestra má za sebou 7 let studia. Proč neustále hájit nekvalifikované ve školství a omlouvat to vším možným. I ten most na dálnici nestaví obyčejní zedníci, ale kvalifikovaní inženýři. A tak je to všude. Jen to školství nějak vázne.

Martin Mikuláš řekl(a)...
9. července 2014 v 19:04  

Bože, to je tak hloupé. Nikdo nikomu nebrání si kvalifikaci doplnit. A kdo jiný než učitel by se měl neustále vzdělávat. Zazněl tam vůbec nějaký argument?

Nicka Pytlik řekl(a)...
9. července 2014 v 20:31  

omlouvat to vším možným

Ono totiž nekvalifikovanému lékaři nebo nekvalifikovanému stavaři dost dobře nestačí mít jen rád pacienty nebo mosty.
viz
http://bit.ly/1ojOisV
http://bit.ly/1n8b1XG

Radek Sárközi řekl(a)...
9. července 2014 v 22:54  

(Ne)kvalifikovaná učitelka chemie v Indii: https://www.youtube.com/watch?v=VXNvhjnsMC4&list=PL33E162DA75F589F7&index=4

Tajný Učitel řekl(a)...
10. července 2014 v 9:22  

Připomeňte mi který peďák nebo dps studoval učitel národů? Nějak mi to vypadlo. Kulhavá srovnání učitelů s doktory, inženýry, právníky jsou velmi minulá sezóna. Máte, co jste chtěli. Čest profese je zachráněna. Nebude více mrzkých nedouků zabírajících místo tisícům nenaplněných absolventů. Zákon platí. Je čas svolat kolegy a otevřít bubliny. Nicméně, to vše neznamená, že nebyli, nejsou a nebudou Učitelé, kteří rozumí dětem a dovedou je mnoho naučit, byť nemají ten správný papír.

poste.restante řekl(a)...
10. července 2014 v 15:18  

Připomeňte mi který peďák nebo dps studoval učitel národů?
Když už jsme u toho, tak na které fakultě architektury studoval stavitel Pražského hradu, nebo egyptských pyramid? Také si nejsem štont vzpomenout.

Kulhavá srovnání učitelů s doktory, inženýry, právníky jsou velmi minulá sezóna.
Pro Vás.

Nicméně, to vše neznamená, že nebyli, nejsou a nebudou Učitelé, kteří rozumí dětem a dovedou je mnoho naučit, byť nemají ten správný papír.
A my se můžeme konečně věcně začít bavit o tom, co je opravdu potřeba, aby ten správný papír získali a jak jim jeho získání umožnit, aniž by museli absolvovat ty části studia, která mají dávno v malíku.

Unknown řekl(a)...
11. července 2014 v 12:10  


doporučuji vzít si příklad ze země,kde včera již znamenalo dnes a dnes znamená zítra (zatímco u nás zítra bude znamenat včera),tam jest pajdák pouze pro první tři-čtyři třídy,dále člověk vystuduje odbornost,např, franinu na ff a chce li učit ,musí si udělat ještě rok tzv. praktické pedagogiky,totéž fyzik,matematik apod. když se rozhodne,že nebude počítat balistické rakety ale učit dítka matematice,tak se stane takto učitelem...

Unknown řekl(a)...
13. července 2014 v 11:00  

10. července 2014 9:22

VŠ vzdělání učitelů je skutečně nezbytný krok. Chápu také to, že dnešní studium při práci je velmi náročné a vyžaduje usilovnou práci. Je třeba si vzdělání doplnit, protože čím je člověk starší, tím je to horší. Ono honění kreditů není taky žádná sranda.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.