Světlo ve fotografii

pátek 13. června 2014 ·

Využijte naplno unikátní vlastnosti všech druhů světla

Čekání na správné světlo, jeho nahánění v různých lokacích a případné upravování je pro profesionální fotografy denním chlebem. Pro některé z nich jde dokonce o posedlost. Michael Freeman zkoncentroval čtyřicet let fotografických zkušeností do jediné knihy, ve které se věnuje interpretaci a správnému zachycení nejcennější fotografické komodity.

Kniha je prakticky členěna do tří hlavních částí: Čekání, Nahánění a Pomáhání. Začnete tím, že plně ovládnete umění trpělivosti a naučíte se předvídat světelné podmínky tak, abyste vždy byli na správném místě ve správný čas. Poté se dozvíte, jak vhodně a rychle reagovat na prchlivé a pomíjivé světelné podmínky, abyste z fotografií vždy vytěžili maximum. A nakonec se naučíte, jak používat všechny dostupné nástroje, které mají fotografové k dispozici pro manipulaci se světlem a jeho následné vylepšení.

Tohle je cesta, jak se stát opravdovým profesionálem.Umět správně číst, interpretovat, využít a případně vylepšit světelné podmínky tak, abyste získali ty nejlepší možné snímky za každé situace, do které se s fotoaparátem dostanete. 

Doporučená cena 490 Kč. Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz

Ukázky stran:






0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.