28. 6.-5. 7.: Festival Šrámkova Sobotka

středa 18. června 2014 ·

58. ročník festivalu českého jazyka, řeči a literatury s tématem NORMA – POSOUVÁNÍ HRANIC proběhne první prázdninový týden, v letošním roce tedy konkrétně od soboty 28. června do soboty 5. července 2014.

Co vás letos „na Šrámkovce“ čeká?

Festival bude zahájen v sobotu 28. června půldenní konferencí na téma MATURITA – ZKOUŠKY DOSPĚLOSTI? Pokud vás toto téma zajímá, neváhejte se registrovat, kapacita míst v Městském divadle je omezená.

V neděli  bude zahájena většina celotýdenních dílen a kulturního a ostatního programu, večer všechno snažení podtrhne svým vystoupením Jiří Schmitzer.

Od pondělka do pátku potom budete moci navštěvovat doplňkové dílny, autorská čtení, odborné přednášky, ve volné chvilce můžete zaskočit na poslech rozhlasových her, večery vyplní divadelní představení, koncerty, či filmové projekce.

Svá unavená těla můžete průběžně skládat do stínu na zahradě Šrámkova domu, kde se nadějete občerstvovacího i kulturního servisu, což je pro tento prostor něco jako NORMA.

Podrobný program

Registrace

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.