Vyznejte se v dědickém řízení

Tuesday, May 27, 2014 ·


Všechny záležitosti týkající se dědictví z pohledu nového občanského zákoníku

Téměř každý se musí někdy v životě vypořádat s úmrtím blízké osoby. Tato smutná událost s sebou však přináší i právní následky. Nový občanský zákoník se je snaží poměrně podrobně upravit tak, aby se během nesnadného období projevilo co nejméně starostí a problémů s pozůstalostí.

Navíc přináší nové možnosti, jak lze upravit své záležitosti pro případ smrti. Novinkou je například snaha chránit přání a vůli zesnulého a nadřadit je zájmům pozůstalých. Dále pamatuje na situace, kdy budeme chtít uspořádat své věci již před smrtí, ale také na ty, které by se v budoucnu mohli jevit jako sporné.
Abyste se nemuseli prokousávat množstvím paragrafů, naleznete veškeré praktické záležitosti týkající se dědického řízení v publikaci Vyznejte se v dědickém řízení.


Doporučená cena 99 Kč. Knihu s 25% slevou zakoupíte do konce května v e-shopu knihy.cpress.cz

Ukázky stran: 





1 comments:

^Intel^ said...
May 27, 2014 at 2:58 PM  

Dalsi zdarila "prvotina" Elisky Wellech :-D

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.