Poslední volná místa: Blended-learningový kurz pro pedagogy – Multikulturní výchova a osobnostní přístup

pátek 18. dubna 2014 ·

Vzdělávací program Varianty má ještě několik volných míst na blended-learningový kurz pro pedagogy – Multikulturní výchova a osobnostní přístup. Kurz bude probíhá do 30. 6. 2014 a jeho součástí je i prezenční setkání 23. a 24. 5 v Praze.


Kurz je zdarma a je akreditovaný MŠMT v systému DVPP.

Účastníci budou seznámeni s východisky multikulturní výchovy a osobnostním přístupem i s konkrétními metodami a aktivitami v rámci prezenčního setkání. Kurz je určen pedagogům, pedagogickým pracovníkům, lektorům, zaměstnancům NNO a dalším zájemcům z řad pedagogické veřejnosti.

Obsahem kurzu je:

  • Vývoj multikulturní výchovy a multikulturalismu
  • Možné přístupy k multikulturní výchově
  • Začleňování multikulturní výchovy do výuky
  • Metody multikulturní výchovy
  • Transkulturní pedagogika
  • 0Práce s klimatem školy
  • Současné trendy multikulturní výchovy v zahraničí

Přihlášení zde: http://varianty.cz/index.php?id=15&news=504

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.