26. 11.: Digitální škola dneška - Krajská konference o kreativním prostředí Moravskoslezských škol

neděle 3. listopadu 2013 ·

Zveme zájemce o ICT a jeho nasazení ve výuce na "podzimní" konferenci v Ostravě. Konference je spojená s finále soutěže projektů škol TOPík.

Kdy - 26.11.2013 od 8:00 h
Kde - SŠTaD, Moravská 2, Ostrava
Cena - zdarma pro registrované účastníky ze škol MSK

Konference se tentokrát zaměří na metodickou podporu učitelů, kteří se snaží zapojovat digitální nástroje do výuky (všech předmětů). Mezi přednášejícími přivítáme Pavlínu Hublovou (Metodický portál RVP.CZ), Ondřeje Neumajera (o smysluplném zavádění tabletů do výuky), Janka Wagnera a zejména učitele škol našeho kraje (kteří nám představí svá konkrétní řešení a zhodnotí, jak se osvědčila při výuce).

Program je opět rozdělen do dopoledního bloku přednášek a prezentací a odpoledních workshopů. Odpolední workshopy budeme věnovat ukázkám různých dotykových zařízení ve výuce (iPad, tablet s Win8,...). Součástí akce bude rovněž soutěžní přehlídka projektů škol TOPík v rámci které budou kolegové prezentovat příklady využití digitálních technologií ve svých školních projektech. Rádi uvidíme také projekt vaší školy - podrobnosti k soutěži naleznete na www.kvic.cz/aktualita/3667/Vyhlasujeme_dalsi_rocnik_souteze_projektu_skol_TOPik_2013.

Pro přihlášení na konferenci použijte prosím tento odkaz
www.kvic.cz/sp/136/Vzdelavani/Jak_se_prihlasit/Poptavky/ICT_projekty.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.