Hyde Park Special 2. září 2013: Dalibor Štys, ministr školství v demisi; Jan Korda, prezident Asociace profese učitelství ČR; Jiří Kuhn, předseda Asociace ředitelů gymnázií ČR

Tuesday, September 3, 2013 ·

Co přinese nový školní rok? Zvládnou děti na ZŠ druhý cizí jazyk a zlomky už na 1. stupni? Počítá se dál s testováním žáků? Bude dost kvalitních učitelů? Kdy bude hotový kariérní systém, který má kantory motivovat? Co podle vás české školství momentálně nejvíc potřebuje?


2 comments:

Simona CARCY said...
September 3, 2013 at 6:07 AM  

Mlhavost stanovisek noveho ministra skolstvi je sice ocekavana, ale prece jen vetsi nez by jeden cekal. Stejne jako oportunisticky k tvorbe programu MSMT. Staci jen poradit, co jedna pani povidala a uz mame nove tema....
Ale co, za dva mesice to bude jeste horsi!

Anonymous said...
September 3, 2013 at 1:12 PM  

Škoda, že panu ministrovi jeho početný Odbor vnějších vztahů a komunikace alespoň neporadil, že když už o regionálním školství ví velké kulové s přehazovačkou, není zrovna nejmoudřejší se navrch zkoušet "profilovat" na tak komplikovaném a ožehavém tématu, jako jsou svazkové školy (které navíc také zjevně "zahlédl z rychlíku").

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.