Frankův kouzelný fotbal - Frankie a piráti

středa 4. září 2013 ·

Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si najdou čas vždycky. Ale když vyhrají na pouti starý fotbalový míč, budou přeneseni do kouzelného světa fotbalu, o kterém vůbec netušili, že existuje! Může Frankie a jeho tým porazit piráty a vrátit se domů?

Frankův kouzelný fotbal jsem začal psát především pro své dcery, kterým čtu pohádky na dobrou noc. Dobrodružné příběhy mají nejraději, proto jsem chtěl ve svých knížkách spojit svou lásku k fotbalu s něčím, co by se líbilo také mým dcerkám a co bych jim mohl číst. Frankieho příběhy mi připomínají příběhy, které jsem sám rád četl. Jeho kamarádi pak moje kamarády, s nimiž jsem hrával fotbal, když jsem byl malý, stejně jako některé hráče, které jsem potkal během své profesionální fotbalové kariéry.“

FRANK LAMPARD

Ukázky stran:




 Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.