Recepty pro kompletní jídelníček, rozpoznání příznaků, léčba, dieta
Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin?
Jak poznat první příznaky? Co se může stát při zanedbání léčby? Jaké
vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou
dovoleny a které zakázány? Jak změnit skladbu
jídelníčku alergických dětí? Čím doplňovat vitamíny a
stopové prvky, které nám vlivem diety chybějí? Jak se vyrovnat s
psychickými problémy v průběhu léčby?
Odpovědi na nejčastější
otázky, seznam E (přídatných látek v potravinách), legislativa v ČR a na
Slovensku týkající se občanů s bezlepkovou dietou, velké
množství nových zajímavých receptů na bezlepkové pečivo, zákusky a
cukroví. To vše naleznete v této příručce.
Kniha je vhodná také pro odbornou veřejnost, protože obsahuje také podrobnější rozbor příčin,
klinických projevů a následků. Pro české čtenáře
upravila a českými potravinovými produkty doplnila MUDr. Irena
Martínková a MUDr. Naděžda Petejová, lékařka interní kliniky Fakultní
nemocnice s poliklinikou Ostrava-Poruba.
Ukázky stran:
Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.
0 komentářů:
Okomentovat