Vyplňte dotazník Evropské komise k portálům PLOTEUS a EQF

Tuesday, April 9, 2013 ·

Evropská komise ve spolupráci s členskými státy dlouhodobě zvyšuje kvalitu informací a služeb poskytovaných jak prostřednictvím portálu Ploteus, obsahujícím vzdělávací nabídku členských států EU a dalších evropských zemí, tak portálu EQF, poskytujícím informace o Evropském kvalifikačním rámci.


Evropská Komise se obrací přímo na uživatele portálů, aby přispěli svojí zpětnou vazbou k novému co nejefektivnějšímu nastavení všech služeb obou informačních zdrojů. Nástrojem pro zjištění relevantních informací se staly dotazníky, které byly rozeslány na všechna národní kontaktní místa a do konce dubna je naleznete pod níže uvedenými odkazy. Vyplnění formuláře nezabere více než 10 minut. Zmíněné dotazníky naleznete v šesti evropských jazycích.

Průzkum k portálu PLOTEUS: Survey on PLOTEUS (nebo na: http://tinyurl.com/bul92dh)

Průzkum k portálu EQF: Survey on the EQF Portal (nebo na : http://tinyurl.com/bv75ovq)

Ploteus: http://ec.europa.eu/ploteus/home_cs.htm

EQF: http://ec.europa.eu/eqf/home_en.htm

Poznámka redakce: Portály jsou od včerejška nepřístupné.

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.