20. 4.: Učitelský summit 2013

Thursday, April 11, 2013 ·

Rádi bychom vás pozvali na již čtvrtý učitelský summit tentokrát zaměřený na praktické zkušenosti se zapojením iPadů do výuky na českých školách. Summit se bude konat v sobotu 20. dubna v prostorách mezinárodní školy International School of Prague v Praze Nebušicích pod vedením zkušených moderátorů a lektorů.


Na tuto akci se podařilo získat vzácného zahraničního hosta, který přiletí až z daleké Indie a podělí se o své zkušenosti. Jedná se o Srini Swaminathana, který je zástupcem “Teach For India” (www.teachforindia.org), indické neziskové organizace, snažící se o rovný přístup k prvotřídnímu vzdělání v celé zemi. Zvláště se soustředí na děti, studující ve školách umístěných v komunitách s relativně nízkými příjmy.

Program je pestrý a věříme, že pro každého bude přínosem, pokud se této akce z účastní.

Summit je primárně určen ředitelům, progresivním učitelům a ICT koordinátorům pro které je vstup bezplatný.

Navíc všichni účastníci summitu mají skvělou příležitost vyhrát nový revoluční tablet iPad a další zajímavé ceny!

Více informací o summitu naleznete zde: www.ucitelskysummit.cz.





1 comments:

Pytlik Blaha said...
April 11, 2013 at 1:41 PM  

Summit je primárně určen ředitelům, progresivním učitelům a ICT koordinátorům

Summit (z anglického summit – vrcholek, tedy setkání hlav států a vlád na nejvyšší úrovni) je určen především těm, kteří nějaký ten ajped vlastní a mají tedy co do výuky zapojovat.
Já bych třeba progresivně zapojoval, až bych brečel, ale musím šetřit na novou pračku, důchod a můj život podporující potravinové doplňky a léky.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.