Vyhlášení rozvojového programu MŠMT Podpora implementace Etické výchovy do vzdělávání v základních školách a v nižších ročnících víceletých gymnázií v roce 2013

úterý 26. března 2013 ·

MŠMT vyhlašuje rozvojový program Podpora implementace Etické výchovy do vzdělávání v základních školách a v nižších ročnících víceletých gymnázií v roce 2013. Uzávěrka přihlášek je 11. dubna 2013.


Vyhlášení programu ve formátu DOCX nebo PDF.

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
26. března 2013 v 20:46  

Učit se nebude, zase se bude implementovat.
Co z toho vyleze?
Hlavně, že někdo bude za velké peníze školit. Malá domů pro určité školicí společnosti?
Chtělo by se citovat: Táhněte do háje...
Pokud jsem se někoho dotkl, omlouvám se.
Na platy ve školství nejsou peníze, hlavně že se bude školit a sepisovat.

Anonymní řekl(a)...
26. března 2013 v 20:59  

Kdyz jsme vydrzeli zkompetentnovani i zimplementneni prezijeme!
Sedych

Anonymní řekl(a)...
26. března 2013 v 21:28  

Hlavně do těch projektů nezapomeňte zařadit testování "barvy života" na začátku a na konci projektu, jinak vám to neschválí!!!

Anonymní řekl(a)...
26. března 2013 v 22:30  

Což takhle implementovat Etickou výchovu přímo do rodin?

Anonymní řekl(a)...
26. března 2013 v 22:54  

Teorie etiky? No to bude bomba. Známkovat z praktických ukázek etiky ve společenském styku. - Jen škoda, že se to týká pouze gymplů, tam to s tím chováním není tak špatné. Víc by praktika z etiky potřebovalo těch 80 % mládeže na základkách. I když ....

Anonymní řekl(a)...
27. března 2013 v 15:48  

Žádná finanční částka a žádná "implementace do vzdělávání" nic nespraví na etice ve státě, kde nejsnazší cesta k bohatství je podvádět a krást, potvrzovaná každodenními činy členů samosprávy i exekutivy odshora až dolů a definitivně posvěcená amnestií a abolicí samotného bývalého prezidenta.

Pytlik Blaha řekl(a)...
27. března 2013 v 17:23  

z praktických ukázek etiky ve společenském styku

Jen abychon si nepletli etiku s etiketou.
Bude trošku rozdíl, jestli děti zlobí, neb se pozanedbalo jejich cepování, nebo jestli žáci chlístnou špínu na učitele, protože se jim moc nechce činiti.
Stejně jako by byl například rozdíl v tom, když i vysokoškolsky vzdělaný člověk neví, kdo první vstupuje do dveří, nebo v tom, když vyzývá žáky k sepisování všelijakých petic, aby se mohl někomu dostat na kobylku.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.