NIQES odpovídá na dotazy o druhé celoplošné generální zkoušce testování

pátek 29. března 2013 ·

Dotaz: Naši školu navštěvují i žáci se speciálními vzdělávacími potřebami. Tito žáci se testování nezúčastní. Máme tyto žáky do testování přihlašovat?


Při registraci žáků uveďte pouze žáky, kteří se ověřování výsledků zúčastní. Pokud jste rozhodli, že žáci se SVP se účastnit nebudou, pak není nutné je do systému vůbec registrovat.

K tomu viz např. i část 4, str. 11 Uživatelské příručky pro registraci školy: "Pokud ve vaší škole máte žáky se SVP, u kterých dopředu víte, že nebudou testováni ani z jednoho předmětu, nevkládejte je zbytečně do Systému." Případně část 5.5, str. 21 Uživatelské příručky pro registraci školy: "Poznámka - pokud v průběhu registrací zjistíte, že daného žáka se SVP nebudete v testovací kampani testovat, smažte žáka z evidence školy (ze seznamu žáků třídy), tím nebudete muset indikovat „Neúčastní se“ v každém předmětu testovací kampaně."

2 komentářů:

Jana řekl(a)...
16. května 2013 v 21:55  

Prosím Vás, zajímaly by mě výsledky testů. Jak se k nim mohu dostat? Děkuji za odpověď

Jana řekl(a)...
16. května 2013 v 21:56  

Prosím Vás, zajímaly by mě výsledky testů. Jak se k nim mohu dostat? Děkuji za odpověď

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.