NIQES odpovídá na dotazy k testování

pondělí 11. března 2013 ·

Ještě minulý týden jsme mohli nahlédnout do výsledků z loňského roku. Dnes již to není možné. Výsledky ze zkoušek loňského roku budou ještě k dispozici?


Z důvodu úprav modulu IDM pro realizaci druhé celoplošné generální zkoušky ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základních škol, nebudou dočasně v modulu IDM přístupná data z předchozího ověřování (první celoplošná generální zkouška v roce 2012). V druhé polovině roku 2013 bude zpřístupněn modul Archiv, kde budou všem relevantním uživatelům systému k dispozici veškerá historická data.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
11. března 2013 v 22:02  

Myslíte, aby si je mohla redakce Aktuálně.cz bez problémú stáhnout a udělat řebříček škol podle plošného testování? Co děláte v ČŠI, aby se to nestalo a co děláte s těmi co to zveřenili, semleli hrušky s jablkama, vytvořili nesmyslný žebříček a přímo poškozují školy, které měli hlavně vyšší úroveň maturity?
Jak můžeme věřit tomu, že se třeba nedočkáme na Aktuálně.cz žebříčků i se jmény žáků??? Odpoví někdo?

Anonymní řekl(a)...
11. března 2013 v 22:12  

Cizinče - anonymní z 11. března 2013 22:02, výsledky českých žáků by Vás snad nemusely zajímat.

Mimochodem, nechcete si přivydělávat tvorbou výukových materiálů - mí žáci rádi opravují chyby v textech, a udělat sedm chyb, poměrně hrubých až velmi hrubých, na 4 řádkách, to je tedy slušný výkon.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.