Miloš Šmilňák: ČŠI napravila chybu - název 111 TABLET SCHOOL s.r.o. v tiskové zprávě ČŠI

pondělí 4. března 2013 ·

Vyjádření vydavatelství 111 TABLET SCHOOL s.r.o.


V souvislosti s naší informační kampaní na nové PC multimediální učební pomůcky (MUP) pro výuku a diagnostiku znalostí anglického jazyka v 5. a 9. ročníku ZŠ 111 Testů AJ5 a 111 Testů AJ9 vydala ČŠI dne 26.2. tiskovou zprávu "Vyjádření ČŠI k nabídkám některých komerčních subjektů odvolávajících se na tzv. plošné testování", ve které nevhodně uvedla název našeho vydavatelství. Na naši žádost dne 28.2. pracovníci ČŠI chybu operativně napravili. Původní zpráva je k vidění na těchto stránkách, upravená zde: http://www.csicr.cz/. V odpovědi na naši žádost nás dne 1.3. ředitelka odboru kanceláře úřadu ČŠI, paní Mgr. Marie Picková ujistila, že nebylo záměrem ČŠI naše vydavatelství jakkoliv poškodit. Zpráva měla pouze dát veřejnou odpověď ČŠI na některé dotazy týkající se naší informační kampaně na nové MUP 111 Testů AJ5 a 111 Testů AJ9 u kterých uvádíme, že jsou efektivní pro zlepšení přípravy žáků na celostátní testování. Tím se celá záležitost vyjasnila a naše vydavatelství ji považuje za uzavřenou. Oceňujeme rychlou a korektní reakci ČŠI na naši žádost.

Vydavatelství 111 TABLET SCHOOL s.r.o. se specializuje na vývoj a produkci kvalitních, dvoustupňově recenzovaných MUP, které mají formu multimediálních didaktických testů pro PC a tablety. MUP jsou primárně určeny na velmi efektivní fixaci a opakování učiva daného předmětu s možností diagnostiky i autoevaluace. Žáci s nimi ochotně a rádi pracují a od svých ZŠ je dostanou i na domácí procvičování na svých vlastních PC a tabletech. To jsou důvody, proč můžeme tvrdit, že naše MUP jsou efektivní pro přípravu žáků na jakékoliv testování, nebo zkoušky z určitého předmětu. V naší filozofii totiž příprava žáků na jakékoliv testování = kvalitní zopakování učiva pomocí našich MUP. Chceme zdůraznit, že jako soukromé je naše vydavatelství existenčně závislé na kvalitě a úspěchu našich MUP. Nekvalitní práce u nás prostě nepřichází v úvahu. 11.3. začíná distribuce MUP 111 Testů AJ5, určené pro AJ v 5. ročníku ZŠ. Pro více informací, ukázky, odborné recenze MUP navštivte náš web www.111tabletschool.com. Děkujeme za váš zájem a podporu.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.