Cyklistika - anatomie: Váš ilustrovaný průvodce pro sílu, rychlost a vytrvalost

pondělí 11. března 2013 ·

Zdokonalte svůj trénink a získejte ten nejlepší výkon!

Celkem 74 nejúčinnějších cvičení pro jízdu na kole, každé s jasným, postupným popisem a barevnými anatomickými ilustracemi, které vyobrazují svaly právě zapojené do určitého pohybu. Jednotlivé cviky se aplikují přímo na situace při jízdě a při urputných bojích během soutěží. Zobrazené pracující svaly během zatáčení, stoupání, klesání a sprintu ukazují, jak jednotlivé cviky zásadně souvisí s cyklistickým výkonem. Naučíte se také pozměnit cvičení tak, abyste se zaměřili na určité svalové oblasti, snížili svalové napětí a minimalizovali tak vznik běžných cyklistických úrazů.


Informace obsažené v této publikaci jsou z pohledu cyklistického tréninku velmi významné. Zařazení posilovacích cviků, předložených Shannonem Sovndalem, do každodenního cyklistického tréninku bude mít efektivní vliv na vaši zvýšenou celkovou výkonnost. Velmi doporučuji přečíst a v praxi využívat poznatky uvedené v této knize nejenom aktivním cyklistům, ale i návštěvníkům fi tness a spinning center. 

Mgr. Viktor Zapletal 
reprezentační trenér ČR, trenér ASC Dukla Praha a vedoucí trenér tréninkové skupiny Viktora Zapletala, caths.cz, skhcp.cz 

V knize Cyklistika – anatomie řeší autor problém trénování každé svalové skupiny k získání toho nejlepšího výkonu při jízdě na kole. Jednotlivé cviky byly vybrány tak, aby splňovaly nároky cyklistů. Zkuste je začlenit do svého tréninkového programu a uvidíte, jaké výsledky ve výkonu vám tato cvičení přinesou. 

Christian Vande Velde
profesionální silniční cyklista

Ukázky stran:




Knihu vydal CPress, doporučená cena 499 Kč

Knihu s 25% slevou zakoupíte do 31. 3. 2013 v e-shopu knihy.cpress.cz.

1 komentářů:

Cykl řekl(a)...
5. dubna 2013 v 10:44  

kniha vypadá zajímavě, nevíte, kde by ji šlo sehnat v Brně? Chtěl bych si ji blíže prolistovat před koupí...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.