Nový blended-learningový kurz Inkluzivní vzdělávání

středa 20. února 2013 ·

Vzdělávací program Varianty pro vás připravil kurz, ve kterém se dozvíte základní témata, pomocí nichž lze přiblížit koncept rovných příležitostí a inkluze v prostředí škol. V kurzu získáte teoretické poznatky k tématu, seznamy s odbornou literaturou a především konkrétní opatření a aktivity pro vybudování inkluzivní školy. Budete také pracovat s autentickými kazuistikami, příklady dobré praxe z ČR i zahraničí.


Kurz je realizován formou blended-learningu, který v sobě kombinuje prezenční setkání (celkem 16 hod) a distanční způsob výuky na portálu http://ikv.evarianty.cz. Distanční část se skládá ze tří lekcí. V průběhu kurzu se účastníkům budou věnovat profesionální tutoři a pracovník IT podpory. Víkendové prezenční setkání proběhne v Praze.

Kurz je určen pro pedagogické pracovníky. V kurzu je 25 volných míst. Kurz bude probíhat od 14. března do 10. června 2013. Termín víkendového prezenčního setkání bude upřesněn.

Kurz je akreditován MŠMT.

Zájemci o kurz se mohou hlásit do 10. března 2013 prostřednictvím on-line formuláře v sekci Naše nabídka/Kurzy. Další informace získáte na emailu: katerina.dvorakova@clovekvtisni.cz.

Kurz je součástí projektu Ententýky financovaného z dotačního programu MŠMT.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.