Newsletter Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost číslo 3

úterý 5. února 2013 ·

MŠMT zveřejnilo třetí číslo elektronického Newsletteru Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK), který připravila Sekce řízení OP VK ve spolupráci s Odborem vnějších vztahů a komunikace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.


4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
5. února 2013 v 9:35  

Škoda, že nesdělili, že tam stále sedí negramota Zaorálek (městský strážník), přes mnoho slibů ministra stále na MŠMT zůstává i masérka Podubecká a to nové tele, co neumí do pěti napočítat, to korunuje. Opravdu výkvět ODS. To nám ty miliardy hezky mizí.

Anonymní řekl(a)...
5. února 2013 v 10:38  

Proč je ten lump hned na první straně? Hned se mi zvedl žaludek...

Anonymní řekl(a)...
5. února 2013 v 15:58  

No to mně taky, odporné... Zapamatujme si, takhle krade ODS... Musí spěchat, ve volbách se již nikdy nedostanou do parlamentu.

Anonymní řekl(a)...
5. února 2013 v 22:41  

Pánové podpořit zájem dětí o technické a přírodovědné vzdělávání až na SŠ? Není to trochu pozdě? Je potřeba začít už na ZŠ a dokonce si myslím, že už na 1. stupni. Pravdou je, že na 1. stupni se děcka učí o přírodních společenstvích tak dopodrobna, že to nezná ani leckterý vysokoškolák, ale o technické věci se tam ani nezavadí.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.