Jana Černochová: Politruci nemají ve školách co dělat

pátek 22. února 2013 ·

Spojenectví sociálních demokratů a komunistů, jakkoli je v některých krajích silné, nemůže přepsat tragickou historii, kterou komunismus vypálil do životů statisíců Čechoslováků.


Snahu KSČM drát se po pozicích, které rozhodují o školství, a setrvávat na nich přes odpor tisíců lidí, si ale nemůžu vysvětlit jinak. Zcela proto souhlasím s třemi tisícovkami obyvatel Karlovarského kraje, kteří podepsali petici za odvolání politruka Václava Sloupa z postu náměstka hejtmana pro školství.

Před několika dny jsem v Poslanecké sněmovně navrhla, aby se smutný den upálení Jana Palacha počítal mezi významné dny České republiky. Z řad KSČM vyvanula tradiční mrazivá reakce. V jejím světle je o to důležitější, aby Václav Sloup, ani žádný jiný komunista nikdy za školství nezodpovídal.

Důvody, proč se KSČM snaží kontrolovat školství, se totiž zdají být zcela jasné například vzhledem k perverzním názorům komunistické poslankyně Marty Semelové, která se opakovaně staví na obranu vrahů jako hrdinů a obviňuje polistopadové a demokratické vlády z překrucování historie. Ne, to opravdu ne. KSČM se nesmí ani začít pokoušet přepisovat pravdu. Placky se vzkazem pro Václava Sloupa „odstupte a styďte se“ to vystihují naprosto přesně.

Mgr. Jana Černochová
poslankyně PČR
členka regionální rady
starostka


Zdroj: ODS.cz

10 komentářů:

Leo K řekl(a)...
22. února 2013 v 20:42  

Pro Boha! Tohle je Semelová naruby. Jenom méně argumentující. Naprosto prázdné zvolání.

Anonymní řekl(a)...
22. února 2013 v 22:15  

„odstupte a styďte se“

na koho že by se to mělo volat? Říkáte, že na současnou vládu zlodějů, lhářů a korupčníků? Jo, s tím souhlasím.

Anonymní řekl(a)...
22. února 2013 v 22:29  

V žádné politické straně jsem nikdy nebyl, nejsem a nebudu. Pravdou je, že KSČM zrovna moc nemusím, ale v tomto státě je takový binec, že by se mělo protestovat proti vládě národní korupce. Situace začíná být neúnosná a jakákoliv ideologizace silně unavuje. 20 let si tady ODS komunisty pěstovala a vždy "mobilizovala" proti bolševikům před volbami. Jaká náhoda. Proto žádnou petici nepodpořím, je mně to úplně jedno, protože za chvíli nebudu mít ani na to inkaso.

Anonymní řekl(a)...
23. února 2013 v 0:00  

Proc se KSCM snazi kontrolovat skolstvi?
A neni to treba tak, ze ostatni koalicni strany nemaji o skolstvi zajem, protoze to neni az tak moc atraktivni oblast z hlediska presmerovavani penezotoku?
A tak skolstvi komunistum proste jen prenechaly.
Nakonec, kdyz se to vezme do dusledku, za posilovani pozice KSCM mohou vsechny ostatni strany, protoze volice neprasvedcily, a ty 'velke' pak predevsim, protoze historicky posraly vse, co se jen posrat dalo.
Bez pardonu.
Sedych

Anonymní řekl(a)...
23. února 2013 v 7:43  

Bolševici jsou bohužel parlamentní stranou, která nebyla vyjma let 1938-1945 zakázána. Byly tady r.2012 regulérní volby, máme zde pluralistický systém a nazýváme se demokratická země. To, že získali tolik hlasů, je výsledkem vládnutí nejhorší vlády všech dob. Pak nějaké protesty pár tisíců v této hospodářsky a politicky rozvrácené zemi neznamenají vůbec nic. Spoléhají pouze na mediální humbuk.
Chytnou za nos by se měli především příznivci vlády a přemýšlet "kde udělali soudruzi v NDR chybu", protože vláda většinu národa skutečně nevede ke světlým zítřkům.

Anonymní řekl(a)...
23. února 2013 v 15:17  

Modré straky devastují školství a kádrování, kdo nemůže a může zastávat funkce v krajských zastupitelstvech, je jen kouřová clona. Navíc Černochová jela se svým milencem, dnešním policajtským prezidentem a tajila, že mají vazby a dělala v bezpečnostním výboru sněmovny. Každý řev ala Černochová odvádí pozornost od podstatného.

Anonymní řekl(a)...
24. února 2013 v 14:32  

Lze zpochybnit demokratické volby? Pokud ano, pak již nejsme demokratickou zemí. A stáváme se zemí, kde hlavní slovo mají "politici" typu Emanuela Moravce.

Anonymní řekl(a)...
24. února 2013 v 15:48  

Demokratickou zemi bezesporu jsme.
Je ale mozne, ze brzy budeme opet zemi demokreaturickou.
Sedych

Anonymní řekl(a)...
25. února 2013 v 10:12  

Za to, že na všech stupních řízení státu máme komunistická prasata, může nedotknutelný humanitární bombometčík Václav Ruzyně Havel, aby bylo jasno.

Anonymní řekl(a)...
25. února 2013 v 10:42  

... napsal 25. února 2013 10:12 zhrzený agent STB, vyřazený pro neschopnost z evidence dávno před 89.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.