Bezpečnost dětí na Internetu

Monday, February 11, 2013 ·

Co vše můžete udělat pro bezpečí svého dítěte na Internetu


Doufáte, že se vás a vašich dětí problémy na Internetu netýkají? Omyl! Přečtěte si tuto knihu a zjistíte, že vaše sladká nevědomost a jejich nemístná sebejistota může ublížit.

Tento průvodce obsahuje deset tematických okruhů – potíží, které se týkají každého uživatele počítače či mobilního telefonu s přístupem na Internet. Najdete v něm skutečné příběhy ze života a reálné situace. Poskytuje praktické rady: jak problémům předejít a jak je řešit, pokud nastanou. Doporučuje postupy a návody, kontakty na pomáhající pracoviště, tipy na vhodný software, odkazy na další zdroje informací. Na tvorbě knihy se podílelo více než dvě desítky odborníků, pro něž jsou zmíněná témata denním chlebem. Při čtení navíc nebudete potřebovat žádné speciální znalosti.
Autoři se v knize věnují mimo jiné těmto tématům:

  • Skrytí agresoři na Internetu
  • Pornografie v dětském pokoji
  • Kdo vlastně sleduje vaše fotky
  • Co nepatří na sociální sítě
  • Virové odposlechy počítačů
  • Počítačové hry: zlo, nebo přínos?
  • Tresty rodičům za činy jejich dětí
  • Kdo a kde vám pomůže
Vydání této publikace uvítaly významné české osobnosti. V úvodu knihy ke čtenářům promlouvá JUDr. Miroslav Antl, senátor a vysokoškolský pedagog, Taťána le Moigne, ředitelka českého Googlu, plk. Mgr. Karel Kuchařík, vedoucí odboru informační kriminality – Policejní prezidium ČR, a ekonomka Markéta Šichtařová, zakladatelka a ředitelka společnosti Next Finance.

Vydal Computer Press, doporučená cena 199 Kč

Knihu s 25% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz pouze do 28. 2. 2013.

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.