Přečtěte si: Snadné přijetí na VŠ může předcházet snadnému vyhazovu

středa 30. ledna 2013 ·

Přestože už vysoké školy nepřijímají tak masivně jako před třemi lety, kdy se úspěšně na školu dostalo 82 procent uchazečů, stále jsou šance na přijetí nemalé.


Z článku jim (Právo) v Novinky.cz vybíráme:

Na ekonomické a sociální fakulty se dostal každý druhý a na filozofických a humanitních fakultách byla úspěšnost uchazečů 43,6 procenta. Za pozornost stojí, že se výrazně zpřísnila kritéria pro přijetí na pedagogické fakulty. Zatímco ještě v roce 2010 se na ně dostalo 52,4 procenta studentů, loni to bylo 41 procent.

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
30. ledna 2013 v 20:54  

Lehce nabyl, lehce pozbyl...
To je jako s manzelkama, rikaval Pytlik.
Sedych

Anonymní řekl(a)...
30. ledna 2013 v 21:46  

Pytlik teď prej honí politiku, někdo ho viděl v senátu...

Pytlik Blaha řekl(a)...
31. ledna 2013 v 13:54  

Sedychu, Sedychu, Ty kluku ušatá...
Co Ty o tom víš?

Když jsem tuhle v televizi viděl zase po čase senátora Drymla, uvědomil jsem si s konečnou platností, kde jednoho dne musí být i moje sesle.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.