Muži, kteří dokážou zničit každý vztah

úterý 8. ledna 2013 ·

Jak se zotavit z nezdravého vztahu a začít nový život

Muži, kteří dokážou zničit každý vztah zkříží cestu nejedné z nás. Narážíme na ně v rodině, v okruhu přátel i kolegů. Doktorka Lillian Glassová nás naučí tyto lidi spolehlivě poznat podle slovních i mimoslovních projevů a poradí nám, jak se jim vyhnout. Dozvíme se také, jak se můžeme toxického muže zbavit, pokud se v naší blízkosti už zabydlel a vytrvale nám komplikuje život.


Toxický muž v ženě vyvolává špatný dojem ze sebe samé. Vzbuzuje v ní pocit méněcennosti. Není jí oporou, život s ním je pro ni peklem. Ženě, která s ním má co do činění, většinou připadá, že uvízla na mrtvém bodě: buď se bojí vzepřít, nebo neví jak. V této knize se o toxických mužích dozvíte spoustu informací. Naučíte se poznat člověka, který by vám mohl ztrpčovat život. Pokud už v jeho spárech jste, zjistíte, jak se mu účinně postavit a jak se z jeho působení zotavit. Doktorka Lillian Glassová napsala už v roce 1995 dodnes úspěšnou knihu Toxičtí lidé: Deset způsobů, jak se postavit lidem, kteří vám ničí život. Od té doby propaguje boj proti toxickým lidem na přednáškách, pomocí blogů a vystoupení v televizi.

Vydalo Motto, doporučená cena 289 Kč 

Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu www.albatrosmedia.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.