Kapesní slovník česko-koňský/koňsko-český

úterý 8. ledna 2013 ·

První slovník koňské řeči!

První oboustranný slovník, který hovoří jak koňskou řečí, tak i slovy jejich jezdců a chovatelů. Nepostradatelný průvodce komunikací mezi člověkem a jeho koněm (či koněm a člověkem) převádí chování a každodenní situace těchto dvou živočišných druhů do „lidské“ a „koňské“ řeči pomocí 160 klíčových slov seřazených od A do Z: např. cviky drezury, hřebelcování, jízdárna, ostruha, pastva, podkova, ržání, udidlo, zvěrolékař… Něžný, ale někdy i konfliktní vztah mezi člověkem a jeho koněm doprovází více než 100 humorných kreseb.

Ukázky stran:











Vydal CPress, doporučená cena 269 Kč

Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.



1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
8. ledna 2013 v 9:19  

Proč je na titulce: 160 slov, které se musíte naučit, abyste plynně mluvili psí řečí? Aha, C Press, už chápu :(.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.