Přečtěte si: Vyměňte komunistu v čele školství, vyzývají učitelé na Karlovarsku

pátek 30. listopadu 2012 ·

Proti komunistickému radnímu Václavu Sloupovi, který řídí školství v Karlovarském kraji, sílí odpor. Učitelé sepsali otevřený dopis, ve kterém velmi slušně požádali hejtmana a radní, aby Sloupa vyměnili a resort svěřili někomu jinému.


Z článku Bohumila Zemana v iDNES.cz vybíráme:

"Domníváme se, že stále ještě není možné, aby v čele tak citlivé společenské oblasti, kde se především my, učitelé ´historie i současnosti´, snažíme o nelehkou objektivizaci společenských otázek, stál představitel strany, která se svým názvem hlásí ke komunismu a který má za sebou navíc velmi kontroverzní minulost," napsali kantoři.

4 komentářů:

kamínek řekl(a)...
30. listopadu 2012 v 13:58  

Zvláštní je, že najednou vadí osoba současného radního pro školství. Že se pricipiálně neozývali titíž lidé, když jménem jiných stran a jiných osob docházelo k jiným prapodivným machinacím a řada osob měla také rudou minulost. Např. post ředitele krajské knihovny bez výběrového řízení jim nevadí? Anebo se pouze obávají o svá teplá místečka, když pan Sloup prohlásil, že 36 SŠ je na kraj trochu příliš? Nejsem z volebních výsledků nijak uchvácen, ale položil si někdo otázku, proč KSČM dosáhlo takového úspěchu? Třeba tím lidé dali najevo své znechcení z praktik ostatních stran. Za 4 roky může být vše jinak. A na rozdíl od jiných osobností prostě pan Sloup zůstal věrný svému přesvědční (na rozdíl od např. pana Dlouhého - kandidát na prezidenta)

Anonymní řekl(a)...
1. prosince 2012 v 18:14  

30. listopadu 2012 13:58
Dlouhý, Zeman, Fišer, pionýrka Bobošíková (dřívější kandidátka na prezidentku za KSČM),...

Mimochodem náš zástupce ředitele byl do roku 1989 kovaný komouš=kádrová rezerva. Nikdo neprotestuje, bohužel to asi ani nikomu nevadí. Je to pravá ruka naší paní ředitelky antikomunistky. Co si o tom má potom myslet obyčejný člověk? Které "komunisty" potom volit a které nevolit?

Anonymní řekl(a)...
2. prosince 2012 v 5:24  

Vyměňme již konečně vládu lumpů!!! Prosím.

Pytlik Blaha řekl(a)...
2. prosince 2012 v 10:58  

Vyměňte lumpy!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.