Přečtěte si: Dobeš je nadějí pro vládu. S dalším poslancem VV zakládá nové hnutí

úterý 6. listopadu 2012 ·

Exministr školství Josef Dobeš a další poslanec zvolený původně za Věci veřejné David Kádner mohou pomoci zachránit vládu. Jsou oba v přípravném výboru nově vznikajícího Hnutí pro sport a na úterý dopoledne Dobeš ohlásil společné vystoupení obou poslanců před schvalováním klíčových vládních zákonů ve Sněmovně.


Z článku Josefa Kopeckého v iDNES.cz vybíráme:

Dobeš, který byl ve vládě Petra Nečase ministrem školství a svůj odchod z vlády zdůvodnil nesouhlasem s krácením rozpočtu školství, je přesvědčeným zastáncem církevních restitucí, jejichž přijetí je kvůli nestabilitě vlády ohroženo.

Pro poslance zvolené za VV nemůže být zajímavá varianta předčasných voleb, protože ta by pro ně téměř stoprocentně znamenala, že přijdou o práci ve Sněmovně. Jak krajské volby, tak stranické průzkumy ukazují, že voliče už Věci veřejné nezajímají.

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
6. listopadu 2012 v 16:02  

Ježiš jaký Hnutí pro sport zas?!

Anonymní řekl(a)...
6. listopadu 2012 v 20:30  

Ten člověk (J.D.) by měl navštěvovat naprosto jiná zařízení. Chodí se tam v teplácích a vstává v 5.30 hod.

Pytlik Blaha řekl(a)...
6. listopadu 2012 v 21:40  

Chodí se tam v teplácích a vstává v 5.30 hod.

No dovolte!? Já jej doma nechci.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.