Martin Shabu: Kdy dostane Josef Dobeš pár facek od sportovců?

čtvrtek 15. listopadu 2012 ·

Josef Dobeš racionálně přemýšlí, geniálně předpovídá, jen s konzistencí mezi myšlením a chováním je drobet problém.

Bývalý ministr školství Josef Dobeš přemýšlí o možnostech restartu politiky a zakládá si Hnutí pro sport. Bývalý člen Věcí veřejných se v rozhovoru pro středeční MF Dnes „dopustil“ minimálně dvou výroků, které lze doporučit přinejmenším pozornosti jeho nových politických souputníků.

Výrok první. Na otázku, jestli by v parlamentních volbách hlasoval pro „véčkařského“ šéfa Radka Johna, Dobeš odpověděl: „V roce 2010 bych ho volil, v roce 2012 bych ho nevolil.“ Prý se naplnila jeho geniální předpověď z roku 2008, v níž předeslal, že vstup nezralé strany do vysoké politiky povede k její záhubě, neboť její představitelé neodolají svodům moci. Tady je třeba připomenout, že Dobešova prozíravost skončila v okamžiku úspěchu VV. Ve vedení strany zůstal, do poslanecké lavice se posadil a do vlády jakbysmet. Stranu opustil až po deseti (!) letech, a to v době, kdy se její tvrdé jádro rozpadá, a poté, co sám své ministerské angažmá vyšperkoval řadou skandálů.

Celý článek na webu ČESKÁ POZICE

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
15. listopadu 2012 v 14:53  

Kdy dostane Shabu pár facek od Dobeše?

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.