Marcel Chládek: Vrací se Josef Dobeš na ministerstvo školství?

středa 7. listopadu 2012 ·

Jako ze špatného snu či nepovedeného vtipu vypadají zprávy některých médií o tom, že bývalý neúspěšný ministr školství Josef Dobeš zobchodoval svůj hlas pro podporu zdražovacího balíčku vlády Petra Nečase za to, že mu premiér Nečas umožní mluvit do nejvyšších pater personální politiky ministerstva školství.


Spekulace médií o tom, že by Josef Dobeš, symbol rozkladu a devastace českého školství, měl personálně rozhodovat o náměstkovi MŠMT pro oblast sportu, jsou přímo děsivé! Bylo by skutečně absurdní, aby Josef Dobeš, který se podepsal pod kolaps čerpání miliard korun z EU, pod spuštění předražených a nefunkčních státních maturit či pod snahu omezit akademické svobody, měl jakýkoli vliv na dění v tomto resortu.

Marně hledám ostrou dementující zprávu těchto informací ze strany současného ministra Petra Fialy či ministerstva školství. Chci proto vyzvat Petra Fialu, aby co nejdříve podobné spekulace vyvrátil a jasně deklaroval, že se žádná výměna náměstka pro sport nechystá. Pokud by k ní totiž z jakéhokoli důvodu nyní došlo, bylo to vzhledem k uvedeným spekulacím krajně podezřelé!

Zdroj: ČSSD.cz

8 komentářů:

Pytlik Blaha řekl(a)...
8. listopadu 2012 v 0:52  

bylo to vzhledem k uvedeným spekulacím krajně podezřelé!

No a co, jako.
Copak v této státní šmrdlačce už někoho něco překvapí?
Kdejaká kreatura rozhoduje o kdečem, pitomec do funkce ercpitomce dosadí, ouřadové peníze prošustrují a odměny si zvýší, skoro jediný stravitelný projev na sjezdu vládní strany je ten srandovní, kdekdo do sněmovny vleze, ombudsman sortýruje děti...
A my máme pojímat podezření, protože senátor něco vyčenichal?

Anonymní řekl(a)...
8. listopadu 2012 v 14:37  

Marcel bojuje staré války na pokyn ministra Fialy. Je to takový jeho pudlík, kam Fiala ukáže, tam Marcel štěká.

Anonymní řekl(a)...
8. listopadu 2012 v 21:30  

Příjmení Dobeš navždy vymazat z jakýchkoliv záznamů. Byl to člověk, který zničil svými neodbornými zásahy školství. Ignorant

Anonymní řekl(a)...
8. listopadu 2012 v 21:47  

Tak ono zrovna Kocourek by si za ty svoje zlodějny (např. rozdělování dotací kamarádům) vyhazov dávno zasloužil!

O tom co je zač jeho bratr, díky kterému se tam tak dlouho drží, ani nemluvě.

Anonymní řekl(a)...
8. listopadu 2012 v 23:47  

No tak Dobeš jistě není žádný lumen a udělal spoustu chyb, ale že by někdo za krátkou dobu dokázal zničit školství, to je divné prohlášení, ne?

Anonymní řekl(a)...
10. listopadu 2012 v 21:22  

8. listopadu 2012 23:47

Genialita Bobeše tkví v tom, že on to za ty dva roky skutečně dokázal. Však byl za to náležitě odměněn - nejlepší ministr školství od roku 1989.

Anonymní řekl(a)...
10. listopadu 2012 v 21:31  

Nejlepší ministr?

No a co se změnilo ve školské politice, máme ji teď lepší než loni, myslíte? Fiala nemá odvahu, ten by ty stojaté vody zahnívajících letitých problémů nikdy nerozvířil. Dobeš tam aspoň pustil trochu čerstvého vzduchu - než ho výpary samotného zadusily.

Anonymní řekl(a)...
11. listopadu 2012 v 2:13  

Fiala nedělá vůbec nic, jen podepisuje, co mu přinesou, nejspíš vůbec nechápe, co se děje.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.