HTML5 a CSS3: Názorný průvodce tvorbou WWW stránek

středa 28. listopadu 2012 ·

Nejobsáhlejší příručka k tvorbě webů

Naučte se vytvářet webové stránky díky světovému bestselleru z oblíbené edice názorných průvodců. Ovládněte nejnovější technologie, díky kterým vytvoříte atraktivní webovou prezentaci snadno a rychle.

Zkušení autoři, kteří denně pracují s webovými technologiemi a mají za sebou řadu úspěšných titulů o tvorbě stránek, vás v 21 kapitolách postupně seznámí se všemi potřebnými postupy, jak vytvořit svou vlastní internetovou prezentaci. Nové techniky si vyzkoušíte na snadno pochopitelných a detailně popsaných krokových postupech, díky kterým budete rychle postupovat kupředu. Kniha je doslova prošpikována velkým množstvím praktických tipů, jak daný postup realizovat rychleji, elegantněji a efektivněji.

Publikace vás mimo jiné naučí:
  • Naplánovat a rozvrhnout budoucí web
  • Vytvořit základní strukturu a naplnit ji daty
  • Dodat stránkám vzhled pomocí kaskádových stylů
  • Měnit pomocí stylů rozložení prvků na stránce
  • Pracovat s formuláři, tabulkami a seznamy
  • Přidat na stránky multimediální obsah
  • Testovat a ladit webovou prezentaci
  • Zveřejnit své stránky na webu
Čtenáři si mohou na adrese http://knihy.cpress.cz/K2036 pod odkazem Soubory ke stažení stáhnout soubory se zdrojovými kódy použitými v knize.

Vydal Computer Press, doporučená cena 499 Kč

Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
28. listopadu 2012 v 17:30  

I předchozí u nás vydaná kniha HTML, XHTML a CSS : názorný průvodce tvorbou WWW stránek / Elizabeth Castro z roku 2007 stojí za to.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.