CERMAT: Novela vyhlášky posouvá termín pro podávání přihlášek k maturitní zkoušce 2013 na 1. prosince

úterý 13. listopadu 2012 ·

Ve Sbírce zákonů byla pod č. 370/2012 Sb. vyhlášena novela školského zákona upravující nová pravidla maturitních zkoušek. Pod č. 371/2012 Sb. vyšla také novela vyhlášky č. 177/2009 Sb., o bližších podmínkách ukončování vzdělávání ve středních školách maturitní zkouškou.

Oba předpisy nabývají účinnosti 9. listopadu 2012. Výjimkou jsou pouze části novely školského zákona týkající se podílu obcí na financování základních škol, které vzhledem k souvislosti se změnami v rozpočtovém určení daní nabývají účinnosti až od 1. ledna 2013.

UPOZORNĚNÍ: Novela vyhlášky č. 177/2009 Sb. posouvá termín pro podávání přihlášek k maturitní zkoušce žáky na 1. prosince.

Ke stažení:

Novela školského zákona č. 561/2004 Sb. ve formátu PDF
Novela maturitní vyhlášky č. 177/2009 Sb. ve formátu PDF





1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
13. listopadu 2012 v 12:31  

ke komu je tímto nové schema maturity lidštější a přátelštější?
K žákům, to sotva, když jim portfolio změnili před koncem roku? K Cermatu, který má každý rok stále méně času na vyrobení stále stejného množství testů? Jaká asi bude kvalita stále ukvapenější práce? jděte se bodnout!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.