5. ročník soutěže Bobřík informatiky probíhá v tomto týdnu!

pondělí 12. listopadu 2012 ·

V týdnu od 12. do 16. listopadu probíhá národní kolo soutěže v informatice pro žáky základních a středních škol Bobřík informatiky. Neváhejte a zapojte i vaše žáky!


Bobřík informatiky je předmětová soutěž, která si klade za cíl prohloubit a formovat zájem mládeže o informační a komunikační technologie. Je cílena na běžného bystrého žáka se zájmem o svět počítačů, složitostí úloh je podobná Matematickému klokanovi. Soutěž probíhá na školách, v počítačových učebnách. Soutěžící ve webovém online testu odpovídá na 15 otázek z oblastí digitální gramotnost, algoritmizace, porozumění informacím a řešení problémů. Odpovídá výběrem odpovědi z několika možností nebo taháním předmětů pomocí myši. Ihned po skončení testu se žák dozví, kolik bodů získal a zda se stal úspěšným řešitelem.

Držíme účastníkům palce!

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.