Přečtete si: Jak si vedou odborné IT střední školy v době krize

Monday, September 10, 2012 ·

Navzdory „krizi“ v počtu nově nastoupených středoškoláků do 1. ročníků v ČR zájem o IT obory rok od roku stoupá. Letos podle odhadu Soukromé střední školy výpočetní techniky (SSŠVT) nově nastoupilo do škol 4000 žáků, což je zhruba o stovku více, než loni.


Z redakčního článku v ITbiz.cz vybíráme:

Není výjimkou, že ihned po střední škole lze slavit úspěchy. Dokládá to i student Jakub Rož, který v šestnácti letech přišel se zajímavým projektem. Vymyslel web Školní sešit.cz na školní zápisky. Dobýt s ním chce i Ameriku. Mezi další studenty patří i Jan Štěpánovský, současný manažer vývoje společnosti Effectix.com, která se zabývá výkonnostním online marketingem. Střední škola mu byla dobrou průpravou pro následné studium na vysoké škole.

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.