Marcel Chládek: ČSSD pro svolání Národního kulatého stolu pro záchranu českého školství

Tuesday, September 11, 2012 ·

České školství je podle zprávy OECD potápějícím se Titanicem.





15 comments:

Anonymous said...
September 11, 2012 at 6:22 PM  

Nantl pochopil, ze Titanic se potapi a tak se rychle snazi opustit jako krysa lod. Pritom za to nese nemalou zodpovednost sam :-)

Anonymous said...
September 11, 2012 at 6:38 PM  

Bože ten Chládek, to je aspoň rétor. Potápějící se Titaic, nemilosrdná pravda, nastavuje zrcadlo... To, že s českým školstvím to není dobré, víme dávno. Ale pokud by ho řídili lidé jako pan Chládek, nebylo by to o nic lepší.

Anonymous said...
September 11, 2012 at 7:18 PM  

Nantl je zrejme nejhorsi vedouci ministerstva v novodobe historii, prestoze je nejvetsi oblibenec Dobese, tak je jasne mnohem horsi nez on.

Anonymous said...
September 11, 2012 at 8:17 PM  

Ministr je vlastně Nantl. Fiala je jen loutka. Nebo spíš šašek...

Že mu to stojí za to.

Anonymous said...
September 11, 2012 at 9:01 PM  

Už se těším, až nás všechny pan Chládek ZACHRÁNÍ. Nechtěl by nás třeba rovnou SPASIT?

Anonymous said...
September 11, 2012 at 9:11 PM  

ČSSD měla ministra školství dost dlouho (Zeman a Buzková), ale nevšiml jsem si, že by pro učitele něco udělali. Naopak si myslím, že to byli právě oni, kteří prošustrovali dobu ekonomického růstu, ve které možná bylo možné uvažovat o výrazném zvýšení učitelských platů. Ba naopak spíše našemu školství uškodili, neboť pravě v této době vznikl nesmysl v podobě RVP.

Anonymous said...
September 11, 2012 at 11:12 PM  

Buzkova je zdaleka nejlepsi ministryne, to ona vybojovala strasne miliardy pro skolstvi, at uz ve forme evropskych fondu, ktere ministri zejmena Fiala tak hloupe prosustrovali...

Anonymous said...
September 11, 2012 at 11:13 PM  

nebo ve forme zvysenych prispevku pro vysoke skoly nebo na regionalni skolstvi

Anonymous said...
September 11, 2012 at 11:17 PM  

No tak Nantl pochopil, ze soucasna vlada ma na kahanku, tak se snazi jako spravna krysa opustit lod :-) A to presto, ze ji tak zurive podporoval a tak skolstvi poskodil.

Anonymous said...
September 12, 2012 at 7:01 AM  

11. září 2012 21:11

Školský zákon prošel za Buzkové v poslanecké sněmovně jako nůž máslem. Hlasovalo pro něj velké množství poslanců ODS.

Anonymous said...
September 12, 2012 at 11:49 AM  

Marcel se konecne pochlapil a zacina delat opravdovou opozicni politiku misto kopani do Dobesovy mrtvoly

Anonymous said...
September 12, 2012 at 1:25 PM  

K příspěvku: "ČSSD měla ministra školství dost dlouho (Zeman a Buzková), ale nevšiml jsem si, že by pro učitele něco udělali. Naopak si myslím, že to byli právě oni, kteří prošustrovali dobu ekonomického růstu, ve které možná bylo možné uvažovat o výrazném zvýšení učitelských platů. Ba naopak spíše našemu školství uškodili, neboť pravě v této době vznikl nesmysl v podobě RVP." Ani v rámci diskuse be se němaly plácat nesmysly. Doporučuji autorovi podívat se do statistik a víc si všímat.

Anonymous said...
September 12, 2012 at 3:56 PM  

Jo vždyť jo, všímám si. Za Zemana došlo k velkému průseru jménem SIPVZ a za obou k tomu, že se peníze přelily z nenárokových složek do nárokových, takže jsme spadli z 20 % nenárokových na sotva 3 %, což vedlo k tomu, že ředitelé nemají na osobní pro ty, kteří školy táhli. A konečný důsledek? Kašlou na to teď všichni.

A když už tvrdíte, že plácám nesmysly, tak prosím sem s těmi statistikami, kterými se tak oháníte.

A ještě k předchozím příspěvkům. miliardy by do školství z EU šly Buzková Nebuzková. A vyšší příspěvky VŠ vedly jenom k tomu, že má dnes vysokou školu humanitního směru každé pako s IQ 80. Jenže mu bohužel většinou není k ničemu

Anonymous said...
September 12, 2012 at 4:16 PM  

Nantl nam sem pise, ze by miliardy do skolstvi sly v kazdem pripade Buzkova Nebuzkova, ale ted ma Nantl sam moznost se predvest, jestli dokaze ziskat aspon polovinu na pristi obdobi. (urcite nedokaze, fondy privedli do stavu v prde.i).

Anonymous said...
September 12, 2012 at 6:57 PM  

Záchrana českého školství - snad návrat tak do roku 1968. Dokonale vyvážený poměr středních škol a učebních oborů, kvalitní střední školy a maturita, kvalitní učňovské školství s přímou návazností na uplatnění v praxi, kvalitní základní školy a předškolní výchova kvalifikovanými učitelkami, dostupná pro každé dítě, školství zdarma, kvalitní vysoké školy v počtu odpovídajícím potřebám i zajištění kvality výuky a absolventů, celoživotní vzdělávání s možností kdykoliv v průběhu života si zvýšit vzdělání studiem při zaměstnání, podporovaným i se studijními úlevami, atd.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.