Přečtěte si: Policie obvinila tři lidi za manipulaci zakázky na ministerstvu školství

pátek 10. srpna 2012 ·

Protikorupční policisté viní tři lidi z toho, že chtěli zmanipulovat dvacetimilionovou zakázku na ministerstvu školství. Trojice měla vytvořit systém, jak znovu zajistit vítězství dodavateli, který už předtím pro ministerstvo pracoval. Policisté přitom na vše přišli jen náhodou, když se zajímali o další aktivity jednoho z obviněných.


Z článku Petra Sehnoutky a Kláry Bílé v Rozhlas.cz vybíráme:

Úřednice ministerstva teprve den staré obvinění nechápe. „Já jsem vždycky jednala na pokyn nadřízených a vůbec tomu nerozumím,“ říká s pláčem.

Vyšetřovatelé ale mají jasno. Spolu s dalšími dvěma muži měla chystanou dvacetimilionovou zakázku na informační systém pro podpory vědy a výzkumu připravit tak, aby vyhrál znovu současný dodavatel systému.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
10. srpna 2012 v 10:26  

To je tak, kdyz se dlouho nic nedeje, vsechno prochazi a hranice "mozneho" se posunuji dale a dale. Pak se ucho utrhne a zhrouti se cely ten mafiansky system zadavani zakazek :-)

Anonymní řekl(a)...
10. srpna 2012 v 14:45  

a ten boj o nevyzvednutých 53 miliard ? To bude "maso".

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.