KAIZEN - Cesta ke štíhlé a flexibilní firmě

pondělí 13. srpna 2012 ·

Buďte konkurenceschopní!

Podíváme-li se na globální světové trendy a změny, je zřejmé, že s přesunem výroby do Číny a jihovýchodní se polštář naší levné pracovní síly vzhledem k vyspělým zemím pomalu vyčerpává. Vzdělanost, kreativita, zručnost odborníků, manažerů, vědců, zaměstnanců není již naší výhodou, ale nutnou podmínkou jak zabránit poklesu konkurenceschopnosti.

Tým Kaizen Institute rozhodl sepsat ucelený přehled a definovat nutné nástroje implementace kaizen na české půdě. Podělí se otevřeně o kladné i záporné zkušenosti z konkrétních projektů, aby si čtenář kromě přehledu nástrojů kaizen udělal vlastní představu a názor, jak by měl postupovat při řízení nebo podpoře změn přímo ve svém působišti.

Kaizen Institute provozuje vlastní vzdělávací instituci ke školení specialistů – Kaizen College. Společnost je přítomna i v České a Slovenské republice již od roku 2000, formálně vznikla česká a slovenská pobočka v roce 2005.

Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.