12. 9.: Pozvánka na společné setkání k revizi Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání

neděle 19. srpna 2012 ·

Dne 12. září 2012 od 9 do 15 hodin se v budově MŠMT uskuteční setkání učitelek, vedoucích učitelek, ředitelek, zástupců poradního sboru MŠMT pro předškolní vzdělávání, České školní inspekce, zřizovatelů škol, středních pedagogických, vyšších odborných škol, vysokých škol a dalších odborníků z ČR. Cílem setkání bude seznámit širokou veřejnost s návrhem zamýšlených změn v RVP PV. Následně bude dokument ověřován v praxi škol.


Setkání je určeno především pro pracovnice/pracovníky mateřských škol a jejich zřizovatele.

MŠMT si dovoluje pozvat všechny, kteří mají zájem diskutovat nad připravovanými změnami RVP PV. Zároveň je možné přihlásit svoje příspěvky k diskusi nebo prezentaci (téma: naplňování ŠVP PV (RVP PV) v praxi, zkušenosti s inovací ŠVP PV aj.).

Počet účastníků je omezen, proto je nutná předchozí registrace.

Seminář je pro účastníky zdarma, přihlášky i návrhy k diskusi (prezentaci) zasílejte do 5. 9. 2012 do 17 hodin na adresu: seminar_revizervppv@msmt.cz. Účast na semináři vám bude zpětně potvrzena.

MŠMT upozorňuje, že nebude hradit cestovné ani jiné náklady spojené s účastí na setkání. Občerstvení bude MŠMT zajištěno.


5 komentářů:

Pytlik Blaha řekl(a)...
22. srpna 2012 v 1:00  

Čistě z prázdninového rozmaru přemýšlím o obsahu nezbytné revize vzdělávacích programů pro vzdělávání capartů ve školkách.
Co se asi tak převratného událo v této oblasti? Žeby snad standardy byly na obzoru? Dožiji se i rámcových programů pro prenatální vzdělávání?
A vůbec, slovní spojení "mateřská škola" má pro mne stejné kouzlo jako "protialkoholní léčebna".
Poněkud mimo logiku.

Anonymní řekl(a)...
23. srpna 2012 v 22:11  

Vy jeden Pytlíku Bláho jste znalcem snad úplně všeho jak vám velí vaše jméno.
Radši se ale držte své Berušky a Ferdy Brablence a šoupejte krovkama, neb jste zde zcela mimo mísu.

Pytlik Blaha řekl(a)...
23. srpna 2012 v 22:45  

jste zde zcela mimo mísu

Inu jsem.
Občas se ti, kteří se u žlabu tlačí, oprávněně naježí a rozparádí, kdy se poukáže na skutečnost, že jimi iniciované aktivity by mohly být zbytné a k plnění misek by tedy neopravňovaly zcela.
Já Vám, paní či pane, rozumím. Mnohdy se sám sobě protivím. Není to lehké, věru, narodit se Pytlikem.

Anonymní řekl(a)...
23. srpna 2012 v 23:07  

U vas je zbytne vase plytke plytvani casem neb jako pytlik mohl byste byti v cinnosti uzitecnym! Toz utvorte cos platneho, meze se ani pytlikum nekladou.

Pytlik Blaha řekl(a)...
23. srpna 2012 v 23:19  

zbytne vase plytke plytvani casem

Chci věřit, že časem výhradně mým.
Berme to třeba jako obdobu metadonové kůry. Po mém soudu lepší, než kdybych se hojil na žácích nebo rozkopáváním odpadkových košíků.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.