Marcel Chládek: Zneužily VV prostředky ministerstva školství pro vlastní propagaci?

Friday, December 30, 2011 ·

Ve včerejším deníku Právo (29. 12. 2011) se objevila placená inzerce s titulkem "České hlavy, zpátky domů", která propaguje projekt ministerstva školství.



Na tom by samo o sobě nebylo nic divného. Kromě fotografie Josefa Dobeše s úsměvem "od ucha k uchu" je však součástí inzerce i propagace politické strany Věci veřejné včetně loga této strany.

Vyzývám proto ministra školství Josefa Dobeše, aby okamžitě zveřejnil, jakým způsobem byl tento inzerát hrazen. Tedy zda z veřejných prostředků ministerstva školství či si jej zaplatily ze svého Věci veřejné. Pokud ne, jednalo by se o zneužití prostředků státu a tudíž daňových poplatníků na propagaci strany. Nejedná se přitom o žádné drobné, podle mých informací se ceny za takový rozsah inzerátu pohybují v řádech desítek či spíše stovek tisíc korun.

7 comments:

Anonymous said...
December 30, 2011 at 7:31 PM  

Kdo je Marcel Chládek?

Anonymous said...
December 30, 2011 at 7:31 PM  

Pane Chládku Vy čtete Právo? Fuj.

Podle mých informací si pan ministr utírá zadek do toaletních papírů (oblíbená značka Fein und doch fest) hrazených z veřejných prostředků MŠMT. V tomto případě se jedná nejenom o zneužití prostředků státu, ale, a to je ještě horší, i papíru. Víte Vy kolik stojí oblíbená značka pana ministra? Proti tomu je inzerce za pakatel.

Anonymous said...
December 30, 2011 at 7:33 PM  

Pro Anonymní 30. prosince 2011 19:31

To není důležité, hlavně že kritizuje pana ministra.

Anonymous said...
December 30, 2011 at 8:56 PM  

Pokud se toto potvrdí, možné to je ( viz. foto rodinky za 70 000,- ), tak to panu místopředsedovi VV definitivně zláme vaz.

Luděk Blaha said...
December 31, 2011 at 2:34 AM  

si pan ministr utírá zadek

To jako v rámci té propagace?
Tak kdo se tedy má vrátit? Hlavy nebo zadky?
A nemělo by mu to než vaz zlomit spíš kostrč?
Tak ono jde asi o to, co se komu na atlasu kývá.

krtek said...
January 1, 2012 at 7:59 PM  

Kde se to v těch lidech bere?
Deset let učí a najednou vstoupí do strany, dodělá doktorát, stane se náměstkem ředitelky Institutu pro místní správu p. o. Ministerstva vnitra ČR, až je z něj stínový ministr.(Zdroj: http://www.marcel-chladek.cz/index.php/o-mne). A zatím jiná paní z té samé strany postupně a krok za krokem postupuje přes zastupitelstva (Zdroj: http://www.bohdalova.cz/zivotopis).
A ministry se pak stávají ...

Anonymous said...
January 4, 2012 at 3:52 PM  

Čtěte:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-proc-mame-problem-s-eurofondy-dy5-/p_politika.asp?c=A120103_105014_p_politika_wag

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.