Online diskuze k novým maturitám již dnes od 16 hodin!

Tuesday, April 5, 2011 ·

Diskuzi připravuje VÚP v rámci projektu KURIKULUM G společně s CERMATem a s MŠMT. Účastníci se budou moci na Metodickém portálu www.rvp.cz online zeptat na všechno, co je zajímá, Petry Pátkové z MŠMT (legislativní otázky a profilová část maturity) a ředitele CERMATu Pavla Zeleného (problematika logistiky, organizace společné části maturity).

Online bude dnes 5. dubna 2011 od 16 hodin. V rámci diskuze bude možné si ujasnit všechny případné nesrovnalosti před letošní maturitní zkouškou, získat informace, jak včas a správně ošetřit legislativní stránku věci, a případně si vyměnit zkušenosti s kolegy z jiných škol. Diskuze se nebude týkat vlastního obsahu státní maturitní zkoušky.
Pro diskuzi je nutné internetové připojení a sluchátka nebo reproduktory. Dotazy je možné klást předem do diskuzního fóra. Do on-line prostředí, kde se bude odehrávat diskuze, bude možné vstoupit z titulní stránky portálu na adrese rvp.cz nebo přímo na stránce diskuze.

2 comments:

Anonymous said...
April 6, 2011 at 9:44 AM  

Diskutuje se už nejméně 15 let a k čemu to je? Ministr školství i ředitel Cermatu pouze opakují, jak je vše připraveno, a pokud hrozí nějaké riziko, pak pouze ze strany škol. "Experti" připravující testy jsou rovněž přesvědčeni o správnosti svých úloh. Věcné připomínky se řeší odpovědí: neakceptováno. Na jediný dotaz, který by mě zajímal - kdy se zruší Cermat, asi nikdo neodpoví.

Anonymous said...
April 8, 2011 at 4:00 PM  

Poslechněte si záznam, stojí to za to. Půl hodiny trvá, než diskuse vůbec začne, nakonec se dočkáte odpovědí na vybrané otázky, ze kterých vyplývá, že posledním neproškoleným v celém školství je právě ředitel cermatu.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.