Zadejte otázky do online diskuze k maturitní zkoušce do 5. dubna!

Monday, March 28, 2011 ·

Své otázky do on-line diskuze můžete položit již nyní před zahájením diskuze na diskusním fóru metodického portálu RVP.CZ.

Online diskuze k tématu maturitní zkoušky se koná 5. 4. 2011 od 16.00 do 16.45 v internetovém systému pro pořádání on-line seminářů Dimdim. Do místnosti budete moci vstoupit čtvrt hodiny před začátkem na http://rvp.cz/informace/online-diskuze, nebo z titulní strany portálu. Doporučujeme přijít alespoň 5 minut před začátkem. Pro zapojení do on-line diskuze potřebujete počítač s připojením na internet a reproduktory, nebo sluchátka.


Na otázky budou odpovídat:

  • Mgr. Petra Pátková, odbor 23 MŠMT
  • Ing. Pavel Zelený, ředitel CERMAT

Vaše dotazy se mohou týkat jednak legislativy a jednak vlastního fungování profilové a společné části maturitní zkoušky.

Vlastní obsah společné části maturitní zkoušky nebude během on-line diskuze řešen.

Své dotazy můžete klást předem v tomto tématu na diskuse.rvp.cz.

3 comments:

Anonymous said...
March 29, 2011 at 3:36 PM  

Doufám, že diskuse bude smysluplnější než instrukce k ní: "Jak položit otázku:Klikněte na tlačítko Odpovědět".

Anonymous said...
March 29, 2011 at 6:09 PM  

Vážení, otázky nezadávejte. Cermat sice tvrdí, že na připomínky "zdola" reaguje, ale to jsou jen řeči pro média. Například v posledním měsíci objížděli lidé (myslím) z UIV školy podle pokynu ministra a "vyzvídali", co by se mělo ještě změnit, zlepšit. Ty návštěvy měly být původně tři, naštěstí byla jen jedna.
Načež se na školení pořádaném Cermatem dozvíte, že pokud máte nějaké připomínky, položte je raději znovu, protože tu haldu papírů, která z návštěv vzešla, nebyli schopni pročíst ani z poloviny. Natož na ni zareagovat.

Fuj fuj fuj.

Anonymous said...
March 30, 2011 at 10:15 AM  

U nás byly návštěvy dvě - obě se pouze dotazovaly. Podle Dobeše (viz poslední tisková konference) objíždělo jeho komando následně školy i s odpověďmi. K nám tedy nikdo nedorazil ani osobně, ani jsme nedostali odpovědi mailem.Odpovědi na nejčastější dotazy, které rozesílal Cermat ještě před osobní návštěvou, obsahují tolik nepravd a nesmyslů, že asi vůbec nemá cenu se tím zabývat.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.