Martin Rychlík: Změny u Dobeše: prvním náměstkem bude Hodinář, Bátora se chystá na apríla

středa 30. března 2011 ·

Jakub Hodinář se má na ministerstvu školství ujmout evropských záležitostí včetně EU fondů; částečně se změní i struktura resortu.

Nový člověk ve vedení ministerstva školství. Jak ČESKÁ POZICE s předstihem informovala, prvním náměstkem ministra Josefa Dobeše (VV) se k 1. dubnu stane Jakub Hodinář. Informaci nyní zveřejnilo tiskové oddělení. „Mezi agendy, které nový náměstek bude řídit, patří evropské záležitosti a mezinárodní vztahy. V této oblasti je Jakub Hodinář expertem a svými zkušenostmi z předchozích působení naváže na vynikající výsledky dosavadního krizového managementu sekce Řízení operačních programů EU,“ píše se v tiskové zprávě.

Co můžeme čekat? Zřejmě ještě daleko vynikajícnější výsledky, nežli má management EU fondů nyní... A teď vážně: skomírající čerpání Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) nemůže ze dne na den rozhýbat ani Clark Kent bez červeného obleku, nicméně každé odborné posílení může být vzpruhou. Oproti dřívějším spekulacím o odvolání vrchního ředitele sekce Jaroslava Kuby by měl tento „krizový manažer“, Dobešovými slovy, zůstat ve funkci.

Celý článek naleznete na webu ČESKÁ POZICE.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.