Zjistěte si nezávazně vlastní kompetenční profil projektového manažera!

sobota 19. února 2011 ·

Podílíte se na projektu nebo projekt ve škole připravujete? Začínáte realizovat projekt v rámci EU peníze školám? Právě pro vás je určen kompetenční profil vytvořený Národním institutem pro další vzdělávání. V současné době již bylo zaregistrováno více než 200 osob, které prošly testováním. Zařaďte se mezi ně!



V souvislosti s fondy Evropské unie řeší školy a školská zařízení čím dál častěji přípravu a realizaci projektů. Z tohoto důvodu Národní institut pro další vzdělávání připravil a v současné době realizuje (mimo hl. město Praha) celorepublikový projekt Projektový manažer 250+ spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

V rámci projektu Vám můžeme pomoci s obtížnými situacemi spojenými s projektovým řízením ve školách. Bližší informace o projektu se dozvíte na stránkách www.projektmanazer.cz, jejichž prostřednictvím můžete zažádat mimo jiné o radu či konzultaci anebo si ověřit svůj kompetenční profil projektového manažera. Cílem ověřování úrovně kompetencí projektového manažera ve školství je identifikace vlastních silných a slabých stránek, na jejímž základě lze postavit osobní plán rozvoje. Individuální přístup je východiskem pro efektivní nastartování profesního růstu. Výsledky ověřování jsou k dispozici pouze ověřované osobě, nikdo jiný nemá k údajům přístup. Do aplikace vstoupíte prostřednictvím webové stránky www.projektmanazer.cz.

Přístup k ověřování kompetenčního profilu projektového manažera ve školství je časově omezen do 28. 2. 2011.

4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
20. února 2011 v 14:10  

Promiňte, ale proč tam nenapíšete, že je projekt určen pro vedoucí pracovníky škol. Až u registrace to učitel zjistí, že se s ním jako obvykle nepočítá. Když píše projekt, nebo nějaký vede, je to vedoucí pracovník školy? Je předseda předmětové komise vedoucí pracovník školy?
Nějak nemáte v pojmech jasno.
A to nás chcete vzdělávat.

Anonymní řekl(a)...
20. února 2011 v 18:23  

V úvodu je uvedeno, že je to určeno pro vedoucí pracovníky škol a projektové manažery ve školství. Když někdo vede projekt tak je to projektový manažer a pokud tedy nemáte tuto základní znalost, tak proč se hrnete do testu, který vám zřejmě ukáže pouze nekompetence.

Anonymní řekl(a)...
20. února 2011 v 20:53  

Dle mého test ukáže především nekompetence ať tak nebo tak, protože jinak by se nenašli zájemci o uvedený modul financování z OPVK :-)
Ale třeba se mýlím a test kompetenčního profilu je postaven na skutečných potřebách a ne teoriích.

Anonymní řekl(a)...
20. února 2011 v 23:33  

NIDV ZRUŠIT !!!!!!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.