Přečtěte si: Uprav si to, byl jsem už opilý, napsal Dobeš do e-mailu k seminární práci

pátek 18. února 2011 ·

Jaroslav Kmenta v MF DNES píše: Ministr školství Josef Dobeš se ve čtvrtek snažil rozptýlit podezření, že pomáhal své podřízené, vrchní ředitelce kabinetu Janě Machálkové, napsat seminární práci nutnou k zápočtu na vysoké škole. MF DNES však získala informace o e-mailu, v němž Dobeš Machálkové posílal seminární práci.


Bulvár pokračuje v honbě na ministra školství, který se díky nezvládnuté práci tiskového odboru ministerstva dostává do úzkých. Z článku na iDNES.cz vybíráme:

Dobeš tvrdí, že k autorizaci práce potřeboval maximálně hodinu. Z digitální stopy dokumentu, v němž byla seminární práce uložená, však vyplývá, že Dobeš soubor otevřel 1. ledna v 10 hodin 55 minut a skončil po sedmi hodinách. Což přesně odpovídá času, kdy pak Dobeš dokument Machálkové krátce po 18. hodině odesílal.


Z informace, že byl soubor otevřen sedm hodin, nevyplývá vůbec nic.

11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
18. února 2011 v 11:59  

"Bulvár pokračuje v honbě na ministra školství .....Z článku na iDNES.cz vybíráme."

Pardon, mám dotaz směřující panu šéfredaktorovi Wagnerovi:
To už i deník iDNES je zařazen mezi bulvární média?

Obvykle se tomu dříve říkalo investigativní žurnalistika.

Janek Wagner řekl(a)...
18. února 2011 v 12:50  

Investigativní novinařina a bulvár myslím v této cause v podání iDNES.cz splývají. Osobně si myslím, že odhalení čachrů s cinknutými projekty na MŠMT a rolí a záměry insiderů tamtéž by bylo užitečnější. Bulvár tady zůstává jen na povrchu, nemyslíte?

Anonymní řekl(a)...
18. února 2011 v 12:55  

Pokud byl opilý, dala by se jeho sedmihodinová práce na seminárce vysvětlit tak, že nad ní chudák usnul a čelem mlátil do klávesnice, takže tu sebechválu napsal zcela nevědomky.

Anonymní řekl(a)...
18. února 2011 v 13:14  

Těch kostlivců na MŠMT bude tolik, že nás tímto budou zásobovat ještě 3 roky. Pak jim to sečteme ve volbách.

Anonymní řekl(a)...
18. února 2011 v 15:09  

Já nepochybuji o tom, že ministr a slečna na ministerstvu někomu mohli šlápnout na kuří oko a připravit mnohé o peníze ulité z různých nesmyslných grantů a fondů. To ale bohužel ani v nejmenším nezmírňuje skutečnosti jiné, tj. ředitelkou kabinetu minstra je slečna bez VŠ vzdělání a relevantní praxe, přitom je zařazena do tarifu, kde se ukončené VŠ vzdělání vyžaduje. Navíc této slečně ministr patrně pomáhal více, než je zdrávo se seminární prací na téma, které bych možná zadal na druhém stupni ZŠ, nikoli na škole vysoké. Taková práce má být testem akademických schopností a dovedností? Vždyť to je tak možná na špatný článek do novin, tedy soudě dle těch částí, které unikly na veřejnost. Slečna jako není schopna sama napsat ani seminární práci na soukromé "vysoké" škole Jana Ámose Komenského v oboru mediální a masová komunikace, či jak se ta slátanina snažící se tvářit vědecky jmenuje?

Anonymní řekl(a)...
18. února 2011 v 15:26  

"Pak jim to sečteme ve volbách."

Ježíšmarjá, kdo tuhle větu spáchal, je totálně nepoučitelný!

Dvacet let se tady pořád někomu něco "sečítá" a pořád blbě.

Anonymní řekl(a)...
18. února 2011 v 20:18  

"Pak jim to sečteme ve volbách."

A o tom ta demokracie pane je ! A opravdu je tato změna politiky a politiků potřeba nebo se Vám snad zalíbil systém 1948- 1989 ? Chtěl bych tedy vidět Vaše řešení. Mám obavy, že žádné další neexistuje.

Anonymní řekl(a)...
18. února 2011 v 23:09  

18. února 2011 20:18

Milý pane, řešení existuje! V Japonsku např. by se samurajové John-Dobeš-Bárta za východu slunce na vrcholu hory Fuji vlastnoručně vykuchali a potom nalehli na své samurajské meče!

Oni ale místo toho raději pořádají honičky ve "svých" služebních autech s majáčky, ach jo... No, dejte klukům autíčka, že? A moc, že? (o adolescentních prostoduchých asistentkách nemluvě)

Petr S.

Anonymní řekl(a)...
19. února 2011 v 2:01  

Když ona je tak hezoučká.

Anonymní řekl(a)...
19. února 2011 v 6:06  

Prasáku, já ti dám hezoučká! Už jsem ti několikrát říkala, že seš starej vopelichanej kozel a že se mi nebudeš na ulici vohlížet po mladejch ženskejch.
Má vysokoškolskej diplom? Nemá!
Je učitelka matematiky? Není!
Je to taková pec-nám-spadla-pec-nám-spadla, co se umí jen tak načinčat, na víkend si lítá do Paříže nebo do Bahrajnu. Kdybych jí dala nějakou kvadratickou funkci, tak s ní za Boha nehne, určitě umí uvařit jenom vejce na tvrdo, ale takoví se ti líbí, že?
No, co mlčíš. Koukej vyluxovat a metelit do Penny Marketu na nákup. Dneska je tam sleva na prací prášky, banány, dětské pleny a čočku. Ale čočka, ta ti pochopitelně nejede, že?
No, pochopitelně, že pleny nepotřebujeme, protože děti už jsou velký, ale já jsem ti přece neříkala, že máš kupovat dětský pleny. Nebo ano? Co?
Co si to pořád potichu meleš sám pro sebe? Koupíš prací prášky a ne aby si vzal nějaký drahý a aby tě natáhli! Zítra pereme, tak koukej svlíknout ty slipy. Stejně je už nosíš celý tejden. Že nevíš který? No, ty co máš proboha na sobě!
Jo který prášky na praní. No, prostě ty, na který bude největší sleva, ne?
Prostě se podíváš, která cena je nejvíc HEZOUČKÁ.
Já ti dám hezoučká. A koukej se na mne, když se s tebou bavím.

Anonymní řekl(a)...
19. února 2011 v 19:28  

Ten poslední příspěvek je od paní Dobešové? Docela by seděl!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.