17. 2.: Kulatý stůl SKAV na téma Zveřejnilo MŠMT standardy vzdělávání nebo testové úlohy

pátek 11. února 2011 ·

SKAV, o. s., EDUin, o.p.s. a SVP PedF UK vás srdečně zvou na další diskusní setkání u kulatého stolu ke vzdělávací politice, které se uskuteční dne 17. 2. 2011 od 10 hodin v prostorách auly ZŠ Vodičkova 22, Praha 1.
Aktuální téma jednání zní: "Zveřejnilo MŠMT standardy vzdělávání, nebo testové úlohy?"

Pozvání k diskusi přijali: PhDr. Martin Chvál, Ph.D., PedF UK; PhDr. Hana Koštálová, SKAV; doc. PhDr. Arnošt Veselý, Ph.D., FSV UK a Mgr. et Bc. Martin Ševčík, ZŠ Londýnská.

Cílem kulatého stolu je hledat odpovědi na otázky:

  • Jak by měly vypadat standardy, které školám opravdu pomohou? 
  • Jdou publikované ukázky standardů správnou cestou? 
  • Je zapotřebí je nějak upravit? 
  • Jaké bylo zadání ministerstva školství k tvorbě standardů? 
  • Jaké jsou výsledky prvního měsíce debaty o standardech a jak by měla probíhat dále? 
  • Jakým způsobem budou zapracovány připomínky?


Kulaté stoly spolufinancuje Nadační fond pro vzdělávání při Mezinárodní škole v Praze.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.