E-kniha pro vás: MDG´15 – Rozvojové cíle tisíciletí ve školách

středa 12. ledna 2011 ·

Metodický materiál projektu MDG´15 – Rozvojové cíle tisíciletí ve školách se skládá z kompletu lekcí ke všem osmi Rozvojovým cílům tisíciletí. Na začátku každé kapitoly najdete úvodní teoretický text, který je určen jako vstup do příslušných témat jednotlivých rozvojových cílů. Tento text představuje shrnutí nejdůležitějších informací dané problematiky. Vzhledem ke komplexnosti problému ho nelze brát jako vyčerpávající vysvětlení dané problematiky, proto je tento text doplněn o seznam použité literatury, ve které se můžete dočíst o patřičném tématu podrobněji.


1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
12. ledna 2011 v 15:52  

Tolik knih a nových informací stále přibývá - a přece jsme ve výsledku stále hloupější a nevzdělanější.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.