EU peníze školám: Předložené a schválené projekty k 3. 12. 2010

neděle 12. prosince 2010 ·

Během týdne do 3. prosince se zpracování žádostí základních škol prakticky zastavilo. Přestože bylo fyzicky předloženo dalších sto žádostí, nebylo odesláno žádné rozhodnutí o poskytnutí dotace a na kraje odešly prostředky jen pro tucet škol! Jaká bude situace v týdnu do 10. prosince?

Ve frontě na dotaci tedy bylo 763 mimopražských základních škol, na kraje zatím odešla z MŠMT 60% záloha na dotace pro pouhých 829 škol z celkových zhruba 3800, respektive pro 52 % škol, které o dotaci již požádaly.

Někdejší náměstek Kryštof Hajn na mne při jedné tiskové konferenci MŠMT doslova křičel, že odesílají více záloh na dotace, než na MŠMT přichází žádostí a že je vše v pořádku. Není!



Připravil Jan Wagner.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
12. prosince 2010 v 18:38  

Sranda bude, až se tady začnou zveřejňoivat čísla, která se budou týkaT PROJEKTŮ ÚSPĚŠNĚ DOTÁHNUTÝCH DO KONCE. MŠMT bude muset fungovat se zavřenýma očima.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.